رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان سرخس خبر داد:
کشف آثار باستانی مربوط به 2000 سال قبل از میلاد در سرخس
رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان سرخس از کشف آثاری مربوط به 2000 سال قبل از میلاد در یکی از محوطه های تاریخی سرخس خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مرتضی یوسفیان در گفتگو با نسیم سرخس اظهار کرد: در پی کاوش های انجام شده در یکی از محوطه های تاریخی سرخس آثاری مربوط به 2 هزار سال قبل از میلاد کشف شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نسیم سرخس, نسیم سرخس,,
وی در همین رابطه افزود: کاوش جزئی خمری تپه به دست مسئولان استان به مسئولیت مهندس فرامرز صابر مقدم(مسئول ثبت آثار ملی اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی) انجام پذیرفت که در پی این کاوش ها آثاری مربوط به 2000 سال قبل از میلاد بدست آمد.
,
یوسفیان خاطر نشان کرد: با کشف این آثار، این محوطه تاریخی در ردیف ثبت آثار ملی قرار گرفت.
,
,
وی همچنین از آغاز به کار اولین کارگاه آموزشی، تخصصی و حرفه ای صنایع دستی بومی شهرستان سرخس با مدیریت مستقیم این اداره خبر داد.
,
رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سرخس هدف از اجرای طرح فوق را احیا و گسترش صنایع دستی و نیز فراهم آوری بانک اطلاعاتی از کلیه هنرمندان حوزه و ایجاد اشتغال زایی پایدار عنوان کرد و افزود: اجرای موفق این طرح می تواند گامی موثر و بلند در زمینه محرومیت زدایی به شمار آید.
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه