رییس اداره تبلیغات اسلامی گناباد:
مراسم معنوی اعتکاف در 40 مسجد گناباد برگزار می شود / 3 هزار و 500 نفر در مساجد گناباد معتکف خواهند شد
رییس اداره تبلیغات اسلامی گناباد گفت: مراسم معنوی اعتکاف در 40 مسجد شهرستان گناباد و طبق پیش بینی های به عمل آمده، با حضور 3 هزار و 500 معتکف برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا "حجت الاسلام محمدرضا رحمانی" ظهر امروز (پنجنشبه) در گفتگو با خبرنگار ندای گناباد گفت: مراسم معنوی اعتکاف طبق سال هلای گذشته در 40 مسجد شهرستان گناباد برگزار و طبق پیش بینی های به عمل آمده، حدود 3 هزار و 500 نفر نیز در این مراسم معنوی شرکت خواهند نمود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد ,وی با اشاره به اینکه در 12 مسجد سطح شهر گناباد اعتکاف برگزار می شود، افزود: تا صبح امروز (پنجشنبه) تنها در 8 مسجد سطح شهر 500 نفر (برادر و خواهر) جهت شرکت در این مراسم در اداره تبلیغات اسلامی ثبت نام نموده اند.
,رحمانی افزود: با توجه به اینکه تا سحرگاه روز 13 رجب، افراد ثبت نام می کنند و همچنین در خود مساجد نیز از متقاضیان ثبت نام به عمل می آید، آمار شرکت کنندگان در مراسم معنوی اعتکاف بیش از این تعداد و در حال افزایش است.
,رییس اداره تبلیغات اسلامی گناباد درخصوص میزان شرکت مردم در مراسم اعتکاف سال گذشته گفت: در سال 93، سه هزار و 107 نفر در مراسم معنوی اعتکاف شرکت نموده اند و 75 درصد جمعیت شرکت کننده، قشر جوان بودند.
,رحمانی با اشاره به اینکه اعتکاف یک عبادت فردی است، افزود: فلسفه اصلی اعتکاف، راز و نیاز انسان با خداوند در خلوت و به دور از مسائل دنیوی روزمره می باشد و در همین راستا در مراسم اعتکاف سعی شده برنامه های خیلی زیاد برای معتکفین برنامه ریزی نشود.
,وی افزود: برگزاری گفتمان دینی، پرسش و پاسخ مسائل دینی، حلقه های بصیرتی و معرفتی، آموزش روان خوانی و رو خوانی قرآن و تلاوت و مفاهیم قرآن برخی از برنامه های مراسم اعتکاف امسال در گناباد می باشد.
,انتهای پیام/گ
,,
]
ارسال دیدگاه