عضو شورای شهر جوانرود:
بازارچه مرزی شهرستان جوانرود به عنوان یکی از منابع درآمدی می بایست تقویت شود
محمد علی رضایی عضو شورای شهر جوانرود: بازارچه مرزی جوانرود امروزه منبع درآمد بسیاری از مردم این شهرستان بوده و می بایست به جای اندیشیدن به حذف غرفه های بازارچه به فکر طرحی جامع برای کسترش و ماندگاری بازارچه جوانرود بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جوانرود هه وال، محمد علی رضایی ضمن تاکید بر نقش بازارچه به عنوان منبع درآمد بسیار خوبی برای مردم جوانرود و نقش ان در توسعه شهرستان گفت: اگر به سالهای قبل از احداث بازارچه و وضعیت شهرستان جوانرود از زوایای مختلف نگاهی بیندازیم خواهیم دید که جوانرود شهری کوچک با امکانات بسیار کم که در هیچ جای کشور نام و نشانی نداشت بود و امروزه به واسطه بازارچه مرزی با توسعه سریع و چشمگیری به یکی از قطبهای توریستی و تجاری در استان و کشور تبدیل شده و روزانه پذیرای خیل مسافرانی است که از گوشه و کنار کشور و حتی کشورهای خارجی است و این امر به واسطه تلاشهای دلسوزانه شورای دور اول واقدامات لازم برای رسیدن به وضعیت امروز بازارچه توسط دوره های بعد شورای شهر و مسئولین جوانرود بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جوانرود هه وال، محمد علی رضایی ضمن تاکید بر نقش بازارچه به عنوان منبع درآمد بسیار خوبی برای مردم جوانرود و نقش ان در توسعه شهرستان گفت: اگر به سالهای قبل از احداث بازارچه و وضعیت شهرستان جوانرود از زوایای مختلف نگاهی بیندازیم خواهیم دید که جوانرود شهری کوچک با امکانات بسیار کم که در هیچ جای کشور نام و نشانی نداشت بود و امروزه به واسطه بازارچه مرزی با توسعه سریع و چشمگیری به یکی از قطبهای توریستی و تجاری در استان و کشور تبدیل شده و روزانه پذیرای خیل مسافرانی است که از گوشه و کنار کشور و حتی کشورهای خارجی است و این امر به واسطه تلاشهای دلسوزانه شورای دور اول واقدامات لازم برای رسیدن به وضعیت امروز بازارچه توسط دوره های بعد شورای شهر و مسئولین جوانرود بوده است., جوانرود هه وال,رضایی افزود: بازارچه مرزی جوانرود از نظر اقتصادی و فراهم آورده زمینه های اشتغال برای عده زیادی از مردم شهرستان که هر یک به نحوی درآمد خود را مدیون حضور گردشگران و مسافران به این شهرستان هستند و ما باید به جای اندیشیدن به طرحهایی همچون برداشتن غرفه ها و برخی دیگر از مواردی از این دست بهتر است به طرحهایی برای کسترش بازارچه و ماندگاری آن با همکاری بخش خصوصی بیندیشیم.
, رضایی افزود: بازارچه مرزی جوانرود از نظر اقتصادی و فراهم آورده زمینه های اشتغال برای عده زیادی از مردم شهرستان که هر یک به نحوی درآمد خود را مدیون حضور گردشگران و مسافران به این شهرستان هستند و ما باید به جای اندیشیدن به طرحهایی همچون برداشتن غرفه ها و برخی دیگر از مواردی از این دست بهتر است به طرحهایی برای کسترش بازارچه و ماندگاری آن با همکاری بخش خصوصی بیندیشیم.,رضایی یاد آور شد: من به شخصه با برداشتن غرفه ها از بازارچه مرزی مخالفم و به عنوان یک پیشنهاد ساخت غرفه هایی با مصالحی همچون آجر نما و مصالح سبک است که به صورت یکی در میان ورودی آنها روبه جلو و پشت بازارچه و امتداد آن تا انتهای بازارچه مزبور بوده و این کارمی بایست با یک کار اساسی و کارشناسی شده و تاسیس یک تعاونی با حضور بازریان ، کسبه و دکه داران بازارچه و همراهی شهرداری تا هم مشکلات قضیه مربوط به سیل بست زیر بازارچه که باعث نگرانیهایی شده است با کار کارشناسی و قرار گرفتن بر روی فونداسیون مناسب حل شود و می تواند از نظر زیبایی بازارچه ای نمونه در سطح کشور را رقم بزند.
, رضایی یاد آور شد: من به شخصه با برداشتن غرفه ها از بازارچه مرزی مخالفم و به عنوان یک پیشنهاد ساخت غرفه هایی با مصالحی همچون آجر نما و مصالح سبک است که به صورت یکی در میان ورودی آنها روبه جلو و پشت بازارچه و امتداد آن تا انتهای بازارچه مزبور بوده و این کارمی بایست با یک کار اساسی و کارشناسی شده و تاسیس یک تعاونی با حضور بازریان ، کسبه و دکه داران بازارچه و همراهی شهرداری تا هم مشکلات قضیه مربوط به سیل بست زیر بازارچه که باعث نگرانیهایی شده است با کار کارشناسی و قرار گرفتن بر روی فونداسیون مناسب حل شود و می تواند از نظر زیبایی بازارچه ای نمونه در سطح کشور را رقم بزند. ,وی در مورد زیر سازی بازارچه مرزی جوانرود خاطر نشان شد: قطع به یقین زیر سازی بازارچه مرزی غیر استاندارد بوده و در آینده می تواند با وجود بارندگی و سیل شدید خطر آفرین بوده و اتفاقات و خسارات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد و باید در برنامه ریزیهای مربوطه این امر مورد توجه قرار گیرد.
, وی در مورد زیر سازی بازارچه مرزی جوانرود خاطر نشان شد: قطع به یقین زیر سازی بازارچه مرزی غیر استاندارد بوده و در آینده می تواند با وجود بارندگی و سیل شدید خطر آفرین بوده و اتفاقات و خسارات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد و باید در برنامه ریزیهای مربوطه این امر مورد توجه قرار گیرد.,رضایی تاکید نمود: بازارچه مرزی شهرستان جوانرود منبع بزرگی برای درآمد و اقتصاد مردم جوانرود بوده و در طرحهایی که برای این بازارچه تهیه و تدوین می شود می بایست از کارشناسی و کاندگاری کار اطمینان حاصل نمود تا بتواند مایه خیر و برگت و منبع درآمدی مناسبتری برای مردم شهرستان فراهم نمود.
, رضایی تاکید نمود: بازارچه مرزی شهرستان جوانرود منبع بزرگی برای درآمد و اقتصاد مردم جوانرود بوده و در طرحهایی که برای این بازارچه تهیه و تدوین می شود می بایست از کارشناسی و کاندگاری کار اطمینان حاصل نمود تا بتواند مایه خیر و برگت و منبع درآمدی مناسبتری برای مردم شهرستان فراهم نمود.]
ارسال دیدگاه