اعضای جمعیت امام علی(ع) به نیازمندان کرمانشاهی خدمت رسانی می کنند

اعضای جمعیت امام علی(ع) به نیازمندان کرمانشاهی خدمت رسانی می کنند
عضو هیئت مدیره جمعیت امداد دانشجویی-مردمی امام علی(ع) گفت: در روز میلاد حضرت مولی الموحدین علی(ع)، اعضای این جمعیت به نیازمندان کرمانشاهی خدمات رسانی می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمد صادق موسی بیگی در گفت و گو با خبرنگار پاک پرس، با اشاره به اجرای طرح« آیین اعتکاف در مسجد دلهای کودکان» اظهار داشت: همزمان با میلاد مولا علی(ع) و به مناسبت ایام اعتکاف

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس, پاک پرس,

در روز شنبه 12 اردیبهشت ماه به نیازمندان کرمانشاهی خدمت رسانی می شود.
عضو هیئت مدیره جمعیت امداد دانشجویی-مردمی امام علی(ع) بیان کرد: اعضای داوطلب جمعیت امام علی (ع) کرمانشاه ، با حضور در محله های حاشیه نشین در کنار کودکان و مادران و خانواده های نیازمند این محله ها به فعالیت های اجتماعی می پردازند.
موسی بیگی گفت: در این روز خدمات بهداشتی و پزشکی شامل غربالگری ایدز ، سل ، اعتیاد  و...، توزیع بسته های بهداشتی و برگزاری کلاسهای آموزشی بهداشتی به افراد ساکن در محلات حاشیه نشین ارائه می شود.

,
,
,

وی افزود: همچنین برنامه های فرهنگی و هنری اعم از نقاشی، تئاتر، قصه خوانی، مسابقه ، برگزاری کلاسهای روانشناسی و تربیتی و فعالیت های زیست محیطی ، ارتباط با اهالی از دیگر برنامه های این جمعیت می باشد.

,

انتهای پیام/ص

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه