سی و سومین دور از مسابقات قرآنی استان آذربایجان غربی در نقده پایان یافت
سی و سومین دوره از مسابقات استانی قرآن، نماز و عترت که به میزبانی نقده برگزار شده بود با تجلیل از شرکت کنندگان به کار خود پایان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سولدوز خبر، رئیس اداره کل قرآن، نماز و عترت استان آذربایجان غربی در مراسم اختتامیه با تبریک به مردم و مسئولین نقده به خاطر میزبانی استاندارد این رقابت ها، گفت: نقده ای ها نشان دادند که در سایه همدلی و همزبانی می توان موفقیت های بزرگی بدست آورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,علی اصغرزاده فضای نقده را متأثر از این مسابقه ارزیابی کرد و افزود: بدون شک میزبانی در این سطح طاقت فرساست و آموزش و پرورش بدون کمک سایر دستگاه ها و مردم نمی توانست میزبان کاملی برای دوره از مسابقات قرآنی باشد.
,

, ,
وی تعداد شرکت کنندگان در سی و سومین دوره مسابقات را 450 هزار نفر عنوان و ابراز امیدواری کرد که این تعداد در دور بعدی دو برابر شود.
,,
مسابقه قرآن، نماز و عترت در 9 رشته قرائت، حفظ، مفاهیم، اذان، احکام، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، انشای نماز و مداحی به مدت 8 روز در دو بخش برادران و خواهران به میزبانی نقده برگزار شد.
,در پایان این مراسم از 41 دانش آموز برتر مرحله شهرستانی در قسمت خواهران تجلیل شد، همچنین علاوه بر تقدیر از 9 داور از دست اندرکاران این مسابقه نیز تقدیر شد.
,

,

,

,

,

,

, ,
به گفته رئیس آموزش و پرورش نقده برترین های مرحله استانی در تابستان سالجاری جهت شرکت در مسابقات کشوری راهی استان های فارس و خراسان رضوی می شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه