عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
پیام تبریک ظریف به عربستان به مصلحت کشور نیست/ وزارت امور خارجه باید عربستان را به خاطر حمله به یمن باز خواست کند
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: پیام تبریک ظریف به عربستان به مصلحت کشور نبوده و در چنین شرایطی نباید صورت می گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمد اسماعیلی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا با اشاره به پیام تبریک وزیر خارجه کشورمان خطاب به عادل بن احمد الجبیر و تبریک انتصاب وی به سمت وزیر خارجه عربستان سعودی، اظهار داشت: در چنین شرایطی که عربستان به یک کشور مظلوم و ستمدیده حمله زمینی و هوایی دارد، چنین پیام تبریکی به مصلحت نظام اسلامی نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا, موج رسا,وی با بیان اینکه این نوع برخوردها از سوی وزارت خارجه باید مورد توجه باشد، تصریح کرد: در شرایطی که مردم یمن در آماج حمله های آمریکایی از سوی عربستان در این کشور هستند،نباید چنین اقداماتی از سوی دستگاه وزرات خارجه که نگاه دیپلماسی به مسائل دارد، صورت گیرد.
,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر چه این موضوع از قانونی مشکلی ایجاد نمی کند، اما در شرایطی که عده ای انسان های مظلوم توسط عربستان مورد تهاجم و حمله نظامی قرار گرفته اند، ارسال چنین پیام هایی ضروری نیست.
,اسماعیلی با بیان اینکه خوی وحشی گری عربستان در یمن نمود یافته است، بیان داشت: بیش از یک ماه است که مردم یمن به دلیل حمله عربستان روی خوش ندیده اند و مورد هجوم وحشیانه قرار گرفته اند.
,وی تصریح کرد: وزارت امور خارجه باید در چنین مسائلی بیشتر حامی مظلومان و ستمدیدگان باشد.
,انتهای پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه