logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کارشناس برنامه ریزی تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش:

المپیادهای درون مدرسه ای موجب انسجام فعالیت های ورزشی می شود

المپیادهای درون مدرسه ای موجب انسجام فعالیت های ورزشی می شود
کارشناس برنامه ریزی تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش گفت: المپیادهای درون مدرسه ای موجب انسجام فعالیت های ورزشی می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاس خبر، مهرنوش ایلیاتی، کارشناس دفتر برنامه ریزی تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری دومین دوره المپیاد درون مدرسه ایی در سراسر کشور بیان کرد: برگزاری مسابقات ورزشی در قالب المپیاد باعث شد انجام فعالیت های ورزشی فوق برنامه انسجام و اهمیت خاصی پیدا کند و در انجام این کار بزرگ یک گام به جلو برداشته شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , کلاس خبر,

 

,

 

,

ایلیاتی افزود: برگزاری مسابقات ورزشی در قالب المپیاد باعث شد انجام فعالیت های ورزشی فوق برنامه انسجام و اهمیت خاصی پیدا کند.

,

 

,

 

,

وی گفت: شاید سال های قبل نیز در مدارس مسابقاتی برگزار می شد اما المپیاد ورزشی درون مدرسه ای باعث شد فعالیت بدنی و مسابقات ورزشی در مدارس بیشتر مورد توجه قرار بگیرد و  جذب مشارکت مالی و معنوی اولیا دانش آموزان و سایر نهادها بیش از پیش صورت گیرد.

,

 

,

 

,

کارشناس دفتر برنامه ریزی تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد: شرایط برگزاری المپیادهای ورزشی سال به سال بهتر شود و با رفع ایرادت موجود شاهد اثربخشی بیشتر این المپیادها باشیم.

,

 

,

 

,

 وی اجرای المپیادهای درون مدرسه ای در استان را بسیار خوب ارزیابی کرد و تصریح کرد: در سفر خود به استان کرمانشاه و بازدید از سه مدرسه علیرغم اینکه یکی از مدارس در روستا (دبستان احمد قباییان) قرار داشت به سبب محرومین این مدرسه انتظار چنین برنامه ایی نبود اما تمام مواردی لازم  در این برنامه رعایت شده بود و برگزاری چنین برنامه منظمی نتیجه زحمات مدیر، معاونین، آموزگاران و معلم ورزش است.  

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه