logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بحران داعش پس از فقدان ابوبکر البغدادی

بحران داعش پس از فقدان ابوبکر البغدادی
روزنامه "ساندی تلگراف" چاپ انگلیس نوشت: مرگ ابوبکر البغدادی سرکرده گروهک تروریستی داعش باعث بروز شکاف میان سرکرده‌های بعثی و تکفیری این گروهک خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، این روزنامه انگلیسی در گزارشی به عقب نشینی های مداوم گروهک تروریستی داعش در منطقه اشاره کرده و می نویسد: این گروهک یک چهارم مناطق تحت کنترل خود را (در عراق) از دست داده است.

ساندی تلگراف خاطرنشان کرده که دیدگاه "ابو علاء العفری" که به تازگی به عنوان جانشین البغدادی انتخاب شده است، با دیدگاه ابوبکر البغدادی هماهنگ نیست و این اختلاف ها به بروز شکاف و چند دستگی در میان سرکرده های بعثی و تکیفیری داعش منجر خواهد شد.

این روزنامه می افزاید: منابع امنیتی عراق فلج شدن کامل البغدادی را تایید و خاطرنشان کرده اند که وی به صورت شبانه روزی تحت درمان است.

در این گزارش آمده است: در صورتی که گزارش های منتشر شده درباره خطرناک بودن جراحت البغدادی صحت داشته باشد، می توان گفت که وی دیگر سلامتی خود را به دست نخواهد آورد و به این ترتیب گروهک داعش سرکرده ای را از دست خواهد داد که آمریکا ۱۰ میلیون دلار جایزه برای سر او تعیین کرده است.

روزنامه ساندی تلگراف در پایان می نویسد: البغدادی از سال ۲۰۰۴ که از اردوگاه "کمپ بوکا" در جنوب عراق آزاد شده با تمام توان جنگیده است و به همین علت نگارند این گزارش عقیده دارد که البغدادی حاصل نسخه تروریستی است که مبتنی بر این الگوی داروینی است که "بقا از آن اصلح" است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه