نماینده مردم ماهشهر در مجلس:
پیام تبریک ظریف به عربستان دل مسلمانان دنیا را به درد آورد
نماینده مردم ماهشهر در مجلس اظهار داشت:پیام تبریک ظریف به عربستان دل مسلمانان دنیا را به درد آورد چه ضرورتی داشت اقای ظریف به وزیر امورخارجه عربستان تبریک بفرستد تا امروز هم عرف نبوده است برای انتخاب وزیری پیام تبریک داده شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حبیب آقاجری نماینده مردم ماهشهر،سربندر،هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی روز گذشته با حضور در دفتر شبکه اطلاع رسانی رهیاب در خصوص پیرامون تبریک وزیر امور خارجه به عربستان سعودی، گفت:عربستان با جنایاتی که در یمن مرتکب شد روی جنایتکاران جنگی تاریخ را سفید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, رهیاب,
وی ادامه داد:کشوری که نه تنها ادعای مسلمانی دارد بلکه خود را خادم الحرمین نامگذاری کرده اند اما می بینیم چه جنایاتی در یمن علیه مسلمانان انجام می دهند اقدامات آل سعود را حتی انسان های جانی هم مرتکب نمی شوند.
,
حبیب آقاجری تصریح کرد:اقدامات ضدبشری و ضد اسلامی آل سعود محکوم است در تجاوز به یمن دیگر به صورت آشکار ثابت کرد که نوکر استکبار و صهیونیست هاست لذا انتظار نداشتیم از وزیر امور خارجه کشورمان که در این شرایط که جهان اسلام از حکام عربستان متنفر است پیام تبریک به وزیر امور خارجه عربستان بدهد.
,
وی اضافه کرد: پیام تبریک ظریف به عربستان دل مسلمانان دنیا را به درد آورد چه ضرورتی داشت اقای ظریف به وزیر امورخارجه عربستان تبریک بفرستد تا امروز هم عرف نبوده است برای انتخاب وزیری پیام تبریک داده شود.
,
حبیب آقاجری تاکید کرد:ظریف باید به مجلس بیایید و برای نمایندگان توضیح دهد دلیل این کار وی چه بوده است در زمانیکه این همه جنایت از این رژیم سر می زند چرا به وزیر امور خارجه اش تبریک گفته است.
,
وی اضافه کرد: از دستگاه دیپلماسی مان بیشتر از اینها انتظار داریم در خصوص یمن ما فعالیت آنچنانی ندیدیم و ضعیف عمل کرده است یعنی علاوه بر اینکه در قبال فاجعه انسانی در یمن کم تحرک هستند تازه به وزیر امور خارجه عربستان هم پیام تبریک می دهند.
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه