مدیر آموزش و پرورش ایوان در آئین تجلیل از معلمان نمونه :
دولت ، کارشناسی شده مشکلات معیشتی فرهنگیان را برای همیشه حل کند
مدیر آموزش و پرورش ایوان در آئین تجلیل از معلمان نمونه گفت : دولت ، کارشناسی شده مشکلات معیشتی فرهنگیان را یکجا و برای همیشه حل کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جویزر ، آیین تجلیل از معلمان نمونه صبح امروز (چهارشنبه) با حضورفرماندار ، امام جمعه ، خانواده های معظم شهداء و ایثارگران ، روسای ادارات ، مدیران مدارس و جمعی از خیرین در کانون شهید رجایی ایوان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی جویزر, ,معروف بسطامی فرماندار ایوان در این مراسم با تبریک هفته معلم و گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری گفت : هفته معلم نمادی است که با سالروز شهادت استاد مطهری تبلور و تجلی یافت و روز معلم فقط مختص این ایام نیست بلکه از بدو خلقت انسان تکریم معلم و احترام به معلم از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است ، معلم است که عشق را در درون بشر بوجود می آورد و معلم کسی است که نور معرفت و صفا و صمیمیت را به دانش آموزان عطا می کند.
,وی با اشاره به اینکه اول معلم خداوند متعال است اظهار کرد : کلمه رب از تربیت است و خداوند رب العالمین است یعنی تربیت کننده عالم هستی و چه بسا انسانهای بزرگی همچون حضرت امام (ره) و شهیدان مطهری و بهشتی و مقام معظم رهبری (حفظه اله) از محضر معلمان بهره علمی برده اند و به درجات عالی رسیده اند پس وظیفه همه است که معلم را تکریم کنند.
,رئیس شورای آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضع معیشتی فرهنگیان گفت : امروزه دغدغه معیشتی فرهنگیان ، دغدغه به جا و به حقی است و همه ما اعتقاد داریم که معلم بایستی بدون حاشیه در سر کلاس درس حاضر شود تا بتواند اندوخته خود را در اختیار دانش آموزان قرار دهد اما فرهنگیان عزیز بایستی با تدبیر و سعه ی صدر زمینه برای سوء استفاده دشمن فراهم نکنند زیرا مسئولین با تلاش و جدیت در فکر حل مشکلات فرهنگیان هستند.
,همچنین علیرضا پناهی مدیر آموزش و پرورش ضمن تبریک هفته معلم گفت : یکی از سرمایه های مهم آموزش و پرورش وجود نیروهای توانمند و مجرب در این دستگاه عظیم است که در پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت نقش مهمی دارند و بایستی تلاش شود تا زمینه بروز خلاقیت و ابتکارات این نیروها در مدارس فراهم شود.
,مدیر آموزش و پرورش در خصوص ارائه خدمات دهی به مدارس گفت : در سال 93 فقط یک کلاس هوشمند در شهرستان داشتیم که با همکاری خیرین تعداد کلاسهای هوشمند سازی شده به 7 کلاس ارتقاء دادیم و بنا است در آینده نزدیک تعداد 15 کلاس درسطح مدارس هوشمند سازی شود.
,مدیر آموزش و پرورش در حوزه معیشتی فرهنگیان یاد آور شد فرهنگیان در طول دوران انقلاب با تقدیم شهدای عزیزی وفا داری خود به نظام و انقلاب را ثابت کرده اند و امروز خواسته آنان یک خواسته صنفی است و انتظار می رود دولت تدبیر و امید ، کارشناسی شده مشکلات معیشتی فرهنگیان را یکجا و برای همیشه حل کند.
,در پایان این مراسم از تعداد 20 نفر از معلمان نمونه شهرستان ، خانواده های معظم 11 شهید فرهنگی ، خانواده 2 نفر از متوفیان فرهنگی ،یک نفر از فرهنگیان بازنشسته و 2 نفر از آموزگاران شاغل در مدارس عشایری و صعب العبور با اهداء لوح سپاس و هدایا تجلیل به عمل آمد .
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه