پرداختن به حواشی گذشته، شرایط حال را بهبود نمی بخشد؛

بوژمهرانی: باید از ظرفیت کوهپیمایی در تحکیم بنیان خانواده استفاده کنیم

بوژمهرانی: باید از ظرفیت کوهپیمایی در تحکیم بنیان خانواده استفاده کنیم
رئیس جدید هیأت کوهنوردی استان اصفهان گفت: استفاده از ظرفیت کوهنوردی و کوهپیمایی در تحکیم بنیان خانواده یکی از برنامه‌های من در 4 سال آینده خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از میدان نیوز، علیرضا بوژمهرانی در مراسم تودیع و معارفه ریاست هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان اظهار داشت: بنده حقیر به دلیل احساس وظیفه‌ای که کردم و اینکه فکر می‌کردم بتوانم به کوهنوردی اصفهان خدمت کنم در انتخابات این هیأت ثبت‌نام کردم که در رقابتی دوستانه به ریاست هیأت رسیدم و خدا را شکر می‌کنم که فرصت خدمت‌رسانی به علاقمندان کوه و کوهنوردی را نصیب من کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میدان نیوز, میدان نیوز,

وی ادامه داد: گذشته هیأت هر چه که بود گذشته است و باید حواشی گذشته را فراموش کرد چون پرداختن به چیزی که گذشته است، کمکی به بهبود شرایط نمی‌کند.

,

بوژمهرانی تصریح کرد: ظرفیت‌هایی که در پیشکسوتان، مربیان و ورزشکاران کوهنوردی اصفهان وجود دارد به نوعی دلگرمی من برای خدمت در این عرصه است.

,

وی در پایان برنامه‌ریزی برای توسعه کوهنوردی در چهار سطح عمومی، غیر حرفه‌ای، حرفه‌ای و قهرمانی و اجرای برنامه‌های آموزشی در این سطوح، تدوین اهداف بلندمدت برای هر یک از کارگروه‌ها، استفاده از ظرفیت‌های کوهپیمایی برای تحکیم بنیان خانواده، اهتمام بر فعالیت‌های ترویجی، بازتعریف نقش و ساختار گروه‌ها و نحوه نظارت بر عملکرد آنها، همکاری با ارگان‌های متولی امور فرهنگی در ورزش، هماهنگی و مشارکت با باشگاه‌های فعال در ورزش اصفهان، اهتمام به استفاده از خردجمعی در تصمیم‌گیری‌های هیأت استان و عزم راسخ در انتخاب همکاران هیأت کوهنوردی بر اساس شایستگی‌های فردی و فنی را از رئوس برنامه‌های خود در چهار سال ریاست هیأت کوهنوردی و صعوذهای ورزشی استان ذکر کرد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه