logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فعال دانشجویی دانشگاه اصفهان:

دولت به خداوند متعال و مردان غیرتمند سرزمین خودمان تکیه کند

دولت به خداوند متعال و مردان غیرتمند سرزمین خودمان تکیه کند
مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم اداری و اقتصاد، با بیان اینکه کلید حل مشکلات اقتصادی در لوزان و ژنو و نیویورک نیست، افزود: معضلات اقتصادی با تکیه به مبانی اسلام در امر تولید و اشتغال حل خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، غلامحسین قادری، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز با نقل بیانات حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) در دیدار با کارگران سراسر کشور که فرمودند «کلید حل مشکلات اقتصادی در لوزان و ژنو و نیویورک نیست، در داخل کشور است و همه باید مسئولیت‌های متفاوت خود را در تقویت تولید داخلی به عنوان تنها راه علاج مشکلات اقتصادی، انجام دهند» افزود: اما آن چیزی که در رفتار مسئولین قوه مجریه مشاهده می شود، خلاف این امر است، چرا که آنها براساس شعار های انتخاباتی خود در سال 92 بر مذاکره و برداشتن تحریم ها اصرار می کنند که این تلاش آنها پسندیده و ارجمند است اما دولت باید به خداوند متعال و مردان غیرتمند سرزمین خودمان تکیه کند، نه به کدخدای نامشروع که هر حقی را ناحق جلوه می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, غلامحسین قادری، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان در گفتگو با , خبرنگار صاحب نیوز, خبرنگار صاحب نیوز,  با نقل بیانات حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) در دیدار با کارگران سراسر کشور که فرمودند «کلید حل مشکلات اقتصادی در لوزان و ژنو و نیویورک نیست، در داخل کشور است و همه باید مسئولیت‌های متفاوت خود را در تقویت تولید داخلی به عنوان تنها راه علاج مشکلات اقتصادی، انجام دهند» افزود: اما آن چیزی که در رفتار مسئولین قوه مجریه مشاهده می شود، خلاف این امر است، چرا که آنها براساس شعار های انتخاباتی خود در سال 92 بر مذاکره و برداشتن تحریم ها اصرار می کنند که این تلاش آنها پسندیده و ارجمند است اما دولت باید به خداوند متعال و مردان غیرتمند سرزمین خودمان تکیه کند، نه به کدخدای نامشروع که هر حقی را ناحق جلوه می دهد.,

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم اداری و اقتصاد با اشاره به نص صریح قرآن که در آیه 141 سوره نساء می فرماید: ((وَلَن یَجْعَلَ اللّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا))، یادآور شد: قرآن، وضع قوانین به گونه ای که به نفع کفار و بر ضرر مسلمین استنباط شود را منافی با حیات معنوی مسلمانان و عزت اسلامی دانسته است. تیم مذاکره کننده ایرانی باید با مد نظر قرار دادن علو اسلامی چارچوب کلی نظام سیاست خارجه کشور اسلامی را تنظیم کند و خط قرمز های این مسئله را روشن سازد. اما مشاهده می شود که در مذاکرات انجام شده دوستان وزارت خارجه این آموزه ها را نادیده گرفته اند.

,

وی تاکید کرد: شایسته است توافق کنندگان محترم در روند مذاکرات تغییر رویه داده و گوش جان به بیانات معظم له بسپارند تا به حول و قوه الهی نظاره گر اقتدار و تعالی بیشتر ایران اسلامی در جامعه جهانی باشیم.

,

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد اقتصاد با تمجید بیانات امام امت که کلید حل مشکلات اقتصادی کشور را تنها از راه تقویت تولید داخلی می دانند، خاطر نشان کرد: در مبانی اقتصادی اسلام، مسلمانان عمدتا توصیه به امر تولید شده‌اند و نه صرفاً مصرف، مردم باید به سمت فعالیت‌های مفید اقتصادی و تولیدی سوق داده شوند.

,

وی خاطر نشان کرد: اکثر تبلیغات بازرگانی سوق دادن خانواده‌ها به سمت مصرف‌گرایی و امور تشریفاتی است که این با آموزه های دینی ما متناسب نیست. اگر تبلیغاتی هم قرار است در رسانه ملی پخش شود باید در اموری باشد که اثرات مثبت داشته باشد اما متأسفانه مشاهده می‌شود که در پیام‌های بازرگانی، کالاها و مواردی تبلیغ می‌شود که مصرف آنها اثرات منفی در ابعاد مختلف به همراه دارد. باید هوشیار باشیم که تقویت تولید ملی و ترویج مصرف کالای ایرانی با ترویج مصرف گرایی اشتباه گرفته نشود چراکه سقوط فرهنگی هر جامعه از ترویج مصرف گرایی و لذت جویی آغاز می شود.

,

قادری با اشاره به مبانی اقتصادی مورد نظر اسلام و نظرات شهید آیت الله صدر (ره) که جزو طلایه داران نظریه اقتصاد اسلامی می باشد، همه اقشار از جمله دولت، مجلس، اساتید دانشگاه ها و دانشجویان را دعوت کرد در این موقعیت حساس و دورانی که تحریم های نظام استکبار بر ملت ایران تحمیل می شود به جای خواهش و التماس دولت برای ارتباط با آمریکا و حل معضلات اقتصادی از این طریق، به مبانی خود اسلام در امر تولید و اشتغال روی آورند.

,

وی با بیان تمایز بین اقتصاد مورد نظر اسلام و نظم سرمایه داری حاکم بر دنیا ادامه داد: اقتصاد اسلامی برای تولید اهمیتی ویژه قائل می باشد و انسان در جهت استقرار جانشینی الهی انسان بر زمین و چیره گشتن بر تمامی نعمت ها و بهره های زمینی به شیوه های مختلف تولید چنگ می زند. با این تفاوت که در نظام سرمایه داری افزایش تولید هدف غایی می باشد در حالی که اسلام هرگز ثروت اندوزی و فزونی تولید را یک ارمان نمی داند بلکه آن را وسیله ایجاد رفاه و آسایش و برپایی عدالت اجتماعی در میان مردم معرفی می کند.

,

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم اداری و اقتصاد ابراز امیدواری کرد: ایران اسلامی که سرشار از مواهب طبیعی از جمله معادن و زمین های حاصل خیز می باشد، افراد جامعه باید به جای بی کارگی و فرهنگ غلط مصرف زدگی همت پیشه کرده و با پشتکار به تولید روی آورده تا شاهد پیشرفت روزافزون جمهوری اسلامی در زمینه مسائل اقتصادی باشیم.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه