logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تنبیه عجیب دانش‌آموز روستایی از سوی خانم مدیر

تنبیه عجیب دانش‌آموز روستایی از سوی خانم مدیر
دعوای همکلاسی‌ها در یک مدرسه روستایی جنجال‌ساز و پسربچه‌ای در انباری زندانی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایران،دعوای کودکانه پسران 9 ساله در مدرسه باعث شد یکی از دانش‌آموزان با وجود تعطیلی مدرسه دو ساعت در انباری زندانی باشد و وحشت کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


مدیر مدرسه که چنین مجازاتی را برای تنبیه این دانش‌آموز در نظر گرفته بود از سمت خود عزل شد.

روز سه‌شنبه گذشته بود که پسربچه‌های بازیگوش روستای پناه‌بندان در زنگ ورزش به جان هم افتادند و با هم درگیر شدند.

خانم مدیر با دیدن این صحنه خود را به حیاط رساند و با در نظر گرفتن تنبیه حبس در انبار مدرسه برای یکی از دانش‌آموزان، به دعوای بچه‌ها پایان داد.

حمیدرضا 9 ساله جلوی چشم معلم ورزش به انباری انتقال یافت و همانجا ماند به این امید که معلم ورزش واسطه می‌شود و او را از این انباری که حالا به نظرش سیاه‌تر و ترسناک‌تر از همیشه شده بود درمی آورد اما هرچه گذشت خبری نشد حتی زنگ تعطیلی مدرسه به‌صدا درآمد و همه رفتند و فقط حمیدرضای کوچک ماند و مدرسه‌ای که انگار در نظرش وحشتناک‌ترین جای دنیا بود.

حمیدرضا خود را به در و دیوار کوبید تا از این زندان رهایی یابد و سرانجام با شکستن قفل در انباری به راهروی مدرسه دوید و در حالی که بشدت ترسیده بود خود را به پنجره‌های مدرسه رساند و از پشت نرده‌های پنجره شروع به فریاد زدن کرد تا رهگذران صدایش را بشنوند و به او کمک کنند.

گروهی مرد که در آن حوالی مشغول کار بودند با شنیدن فریادهای کمک‌خواهی این پسربچه به پایین پنجره مدرسه آمدند و موضوع را به یکی از همسایگان حمیدرضا که در حال عبور از آن اطراف بود خبر دادند و با پدر پسر بچه روستایی تماس گرفتند تا خودش را برساند.

علی‌آذرخش پدر حمیدرضا که رئیس انجمن اولیا و مربیان این مدرسه نیز است گفت: وقتی خودم را به مدرسه رساندم با تماس‌های پی‌درپی کلید در مدرسه را پیدا کردم و پسرم را بیرون آوردم. او بشدت گریه می‌کرد و وحشتزده بود به‌طوری که دهان بچه ‌از ترس کف کرده بود و آرام نمی‌شد تا این که زنان همسایه آمدند و با نوازش حمیدرضا، وی را آرام کردند.

وی ادامه داد: عصر همان روز بدون آن‌که به جایی شکایتی کنم و اطلاعی داشته باشم مدیر مدرسه از سوی آموزش و پرورش عوض شد و بازرسان خودشان به محل آمده و صورتجلسه را تهیه کرده بودند، این در حالی است که من راضی به این تغییر نبودم و معتقدم معلم حمیدرضا که پس از مدیر، مدرسه را ترک کرده موظف بود بچه را از انبار درآورد اما با اطلاع از این‌که بچه هنوز حبس است با خیال راحت مدرسه را ترک می‌کند و می‌رود.

وی ادامه داد: به هر حال خدا را شکر می‌کنم که اتفاق بدی نیفتاد زیرا اگر حمیدرضا نمی‌توانست از انبار خارج شود و کمک بخواهد معلوم نیست چه بلایی به سرش می‌آمد و الآن چه اتفاقی رخ داده بود. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه