رئیس هیئت موسس دانشگاه علمی کاربردی ازنا؛
تشریح برنامه های مرکز علمی کاربردی ازنا/ازکارشناسی ارشد تا شرکت دانش بنیان
رئیس هیئت موسس دانشگاه علمی کاربردی ازنا در تشریح برنامه های 5ساله این مرکز از ورود رشته های کارشناسی ارشد در این مرکز خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از ازناخبر ، دکتر عیسوند در این مراسم طی گزارشی گفت: فضای آموزشی مرکز علمی کاربردی شماره2 شهرستان ازنا که از 5طبقه آن 2طبقه در مساحت1600 متر مربع زیربنا ساخته شده و 55استاد، 9 کارمند و حدود 300 دانشجو در این مرکز مشغول به فعالیت هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازناخبر,
رئیس هیئت موسس دانشگاه علمی کاردبری ازنا خاطر نشان کرد: فارغ التحصیلان این دانشگاه تا کنون بالغ بر 918 نفر می باشند که در رشته های مختلف از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
,
عیسوند به هزینه های مصرف شده در این دانشگاه تاکنون خبر داد و گفت: برای ساخت این مرکز در شهرستان ازنا حدود 2میلیارد تومان هزینه شده است.
,
وی به طرح 5ساله برای ایجاد مرکزی قوی در ازنا اشاره کرد و گفت: در برنامه ای که ما در نظر گرفته ایم ، افزایش فضای آموزشی تا 4هزار مترمربع ، افزایش دانشجو تا2هزار نفر و اخذ مجوز برای ورود دانشجویان کارشناسی ارشد در این دانشگاه را در برنامه داریم.
,
عیسوند در انتها در خصوص برنامه های 5ساله اظهار داشت: تاسیس مرکز رشد و شرکت دانش بنیان، تجهیز آزمایشگاه و کارگاه، ساخت اماکن ورزشی و رفاهی برای دانشجویان عزیز و اساتید گرامی نیز در این برنامه 5ساله گنجانده شده است.
,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه