logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تلاش مقامات آمریکایی برای تضعیف روحیه ایران

تلاش مقامات آمریکایی برای تضعیف روحیه ایران
یک کارشناس مسائل بین المللی با اشاره به اظهارات اخیر باراک اوباما و جان کری درباره مذاکرات تصریح کرد: غربی‌ها دنبال ایجاد فضای رسانه‌ای برای توجیه وضعیت خود و تضعیف روحیه کشورهای طرف مقابل هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، سید محمد مرندی کارشناس مسائل بین‌المللی ، با اشاره به اظهارات متناقض مقامات آمریکایی تصریح کرد که ما نباید به گفته‌های مقامات غربی اعتماد کنیم چرا که آنها به دنبال ایجاد فضای رسانه‌ای برای توجیه خود و تضعیف روحیه کشورهای طرف مقابل هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی با اشاره به دور قبلی گفت‌وگوها بین ایران و 1+5 گفت: وقتی ایران و 1+5 درباره بریخ مسائل به توافق رسیدند و مقامات فرانسوی اقدام به کارشکنی کردند جان کری وزیر امور خارجه آمریکا ایران را متهم به مانع شدن در به نتیجه رسیدن مذاکرات کرد.

مرندی با اشاره به بی صداقتی آمریکایی‌ها تصریح کرد: ایران آنچه را که می‌خواست تاحد زیادی بدست آورد و 1+5 غنی‌سازی ایران را قبول کرده چرا که تهران هنوز به غنی‌سازی خود ادامه می‌دهد.

وی با بیان اینکه ایران در حال حاضر بیش از این به غنی‌سازی 20 درصد نیاز ندارد، اظهار داشت که ایران تا سال‌های آینده نیازهای 20 درصد خود را به دست آورد و ما تا سال‌های آینده برای کارهای پزشکی  و تحقیقاتی در راکتور تهران ذخایر اورانیوم غنی شده 20 درصد داریم و توقف غنی‌سازی 20 درصد به ضرر ما نیست.

این کارشناس با اشاره به اینکه طرف غربی مجبور شد تحریم‌ها را کاهش دهد، گفت: مهمترین چیزی که است به نتیجه رسیدن 8 سال مقاومت ملت ایران بود و طرف غربی نمی‌تواند پیشرفت‌های ایران را بگوید و کشورمان همچنان به مسیر خود در پژوهش و غنی‌سازی ادامه خواهد داد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه