logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

گزارش وزیر بهداشت پس از 100 حضور در دولت:

اعتبارات و ساختار وزارت بهداشت مشکلات زیادی دارد

اعتبارات و ساختار وزارت بهداشت مشکلات زیادی دارد
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه تصور می‌کنم تا اندازه‌ای در رفع مشکلات حوزه سلامت موفق بودیم به مهم‌ترین اقدامات ۱۰۰ روزه این وزارتخانه و مشکلات آن اشاره کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت در گفت‌وگو با سینانیوز در خصوص عملکرد ۱۰۰ روزه وزارت بهداشت از آغاز دولت یازدهم تاکنون گفت: «فکر می‌کنم که تا اندازه‌ای در رفع مشکلات موفق شدیم. معمولا ابتدای هر دولتی به انتصاب‌ها و طبعاً برنامه ریزی برای ادامه کار دوره ۴ ساله اختصاص می‌یابد.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سینانیوز,

 

,


وی با بیان اینکه تصور می‌کنم نقاط ضعف و قوت را در این مدت به خوبی شناخته‌ایم افزود: «آنچه که در گذشته عمل شده بود باید بخشی اصلاح و بخشی دیگر ادامه یابد. همچنین در زمینه امور جاری که به بهداشت مربوط می‌شد در شروع کار با وبا، مشکلات مربوط به دارو و در برخی از استان‌ها با مشکلات مدیریتی مواجه بودیم که خوشبختانه در طول این مدت توانستیم این مشکلات را رفع کنیم.»
 

,
,
,

 

,

وزیر بهداشت اعتبارات، بانک مرکزی، ارز، واردات، گمرک و انتقال خون که ذخیره آن به صفر رسیده بود را مهم‌ترین مساله در طول این مدت ۱۰۰ روزه دانست و گفت: «این موارد تا اندازه‌ای رفع شده است ولی هنوز کارهای زیادی در پیش است. اینکه در حال حاضر می‌دانیم که چه کاری باید انجام دهیم، یکی از مهم‌ترین مسائل است. لذا امیدواریم با تیم جدیدی که عهده‌دار مسئولیت هستند و همدلی که در مجموعه جامعه پزشکی به وجود آمده است بتوانیم در جهت احقاق حقوق مردم و همینطور مجموعه جامعه پزشکی تا حدی که توان داریم انجام وظیفه کنیم.»

,

 

,


دکتر قاضی‌زاده هاشمی در پایان با تاکید بر اینکه اعتبارات و به خصوص ساختار وزارت بهداشت مشکلات زیادی دارد ادامه داد: «اعتبارات و ساختار لازم و ملزوم هم هستند و باید به هر دو آن توجه کنیم. اگر اعتبارات باشد ولی مدیریت‌ها را اصلاح نکنیم مسلماً منابع را از دست می‌دهیم بنابراین باید ساختار هم به موازات تامین اعتبار صورت گیرد.»

,
,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه