لغو تحریم بیمهای نفت خام ایران
رئیس کل بیمه مرکزی ایران از لغو کلیه تحریمهای اتحادیه اروپا و آمریکا در زمینه پوشش های بیمه ای برای نفت خام و فرآورده های آن خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از مهر، محمدابراهیم امین با اعلام استقبال بیمه مرکزی از لغو تحریمهای بیمه ای اتحادیه اروپا و آمریکا، گفت: به دنبال توافقات هسته ای ژنو، تحریم های اتحادیه اروپا و آمریکا در ارتباط با ارائه کلیه پوشش های بیمه ای مربوط به نفت خام و فرآورده های آن لغو شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,رئیس کل بیمه مرکزی اظهارداشت: بیمه مرکزی ضمن استقبال از رفع بخشی از تحریم های بیمه ای، به شرکتهای کشتیرانی و مالکان شناورهای ایرانی توصیه می کند با توجه به ظرفیت مناسبت صنعت بیمه کشور برای ارائه پوشش های مسئولیت و حمل و نقل نفت و پتروشیمی، اخذ پوشش های بیمه از بازار داخلی بیمه کشور را ادامه دهند تا ظرفیت و پتانسیل های صنعت بیمه ایران که در پی این تحریم ها ایجاد شده بود، از بین نرود.
امین افزود: بدیهی است صنعت بیمه کشور در صورت لزوم از مشارکت بیمه گران خارجی در این پوشش ها نیز استقبال می کند.
به دنبال تشدید تحریمهای بیمه ای علیه صنعت بیمه ایران، شرکت های بیمه خارجی از همکاری با شرکت های بیمه ایرانی منع شدند؛ اما این تحریمها فرصت های تازه ای برای صنعت بیمه کشور رقم زد و بازارهای تازه ای را برای فعالان این صنعت پدید آورد و برخی از بازارهای بزرگ انحصاری بیمه که در اختیار بیمه گران خارجی بود در اختیار بیمه گران داخلی قرار گرفت.
انتهای پیام
رئیس کل بیمه مرکزی اظهارداشت: بیمه مرکزی ضمن استقبال از رفع بخشی از تحریم های بیمه ای، به شرکتهای کشتیرانی و مالکان شناورهای ایرانی توصیه می کند با توجه به ظرفیت مناسبت صنعت بیمه کشور برای ارائه پوشش های مسئولیت و حمل و نقل نفت و پتروشیمی، اخذ پوشش های بیمه از بازار داخلی بیمه کشور را ادامه دهند تا ظرفیت و پتانسیل های صنعت بیمه ایران که در پی این تحریم ها ایجاد شده بود، از بین نرود.
,امین افزود: بدیهی است صنعت بیمه کشور در صورت لزوم از مشارکت بیمه گران خارجی در این پوشش ها نیز استقبال می کند.
,به دنبال تشدید تحریمهای بیمه ای علیه صنعت بیمه ایران، شرکت های بیمه خارجی از همکاری با شرکت های بیمه ایرانی منع شدند؛ اما این تحریمها فرصت های تازه ای برای صنعت بیمه کشور رقم زد و بازارهای تازه ای را برای فعالان این صنعت پدید آورد و برخی از بازارهای بزرگ انحصاری بیمه که در اختیار بیمه گران خارجی بود در اختیار بیمه گران داخلی قرار گرفت.
,انتهای پیام
,,
]
ارسال دیدگاه