logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هشدار درباره‌پرداخت فوق‌العاده به‌کارمندان

هشدار درباره‌پرداخت فوق‌العاده به‌کارمندان
یک مسئول اجرایی در نامه ای به تعدادی از دستگاههای دولتی به آنها اعلام کرده است که این فوق العاده به افرادی که به خاطر تخلفات اداری و آراء صادره از نهادهایی چون مراجع دادگستری عمومی و دیوان محاسبات، از سمت خود عزل شده اند قابل اجرا نخواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، روزنامه خراسان در ستون ویژه های خود نوشت:

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
هشدار درباره پرداخت فوق العاده تنزل پست به کارمندان متخلف
, هشدار درباره پرداخت فوق العاده تنزل پست به کارمندان متخلف,

پس از آنکه چند وقتی است دستگاههای اجرایی با استناد به برخی بندهای قانونی اقدام به پرداخت فوق العاده ای به نام تنزل مقام به برخی مدیران و کارمندان می کنند، یک مسئول اجرایی در نامه ای به تعدادی از دستگاههای دولتی به آنها اعلام کرده است که این فوق العاده به افرادی که به خاطر تخلفات اداری و آراء صادره از نهادهایی چون مراجع دادگستری عمومی و دیوان محاسبات، از سمت خود عزل شده اند قابل اجرا نخواهد بود و در صورت وجود این بند در فیش های حقوقی، باید هرچه سریعتر قطع شود.

 

,

پس از آنکه چند وقتی است دستگاههای اجرایی با استناد به برخی بندهای قانونی اقدام به پرداخت فوق العاده ای به نام تنزل مقام به برخی مدیران و کارمندان می کنند، یک مسئول اجرایی در نامه ای به تعدادی از دستگاههای دولتی به آنها اعلام کرده است که این فوق العاده به افرادی که به خاطر تخلفات اداری و آراء صادره از نهادهایی چون مراجع دادگستری عمومی و دیوان محاسبات، از سمت خود عزل شده اند قابل اجرا نخواهد بود و در صورت وجود این بند در فیش های حقوقی، باید هرچه سریعتر قطع شود.

,

 

,
دستور دولت برای تحول کالبدی منطقه جنوب شرق کشور
, دستور دولت برای تحول کالبدی منطقه جنوب شرق کشور,

بر اساس بخشنامه ای که اخیرا از سوی دولت به استانداران کرمان و سیستان و بلوچستان ابلاغ شده، با اشاره به اهمیت بررسی و تدوین طرح کالبدی منطقه جنوب شرق کشور بر اساس جمعیت 7 میلیون نفری در افق 1400 و حضور 133 شهر در این منطقه، موضوعاتی چون اهمیت اتمام هرچه سریع تر آمایش منطقه ای این محدوده و تدوین طرح زمان بندی توسعه در این منطقه گوشزد شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه