به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازدرگزخبر، خانم محمدی مسئول روابط عمومی نیروی انتظامی شهرستان درگز در این خصوص گفت:در پی اعلام چند فقره سرقت در روستا های حاشیه شهر درگز تیمی از ماموران پلیس آگاهی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درگزخبر,وی افزود: مامورین دایره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی پس از یک سری تحقیقات گسترده در حین کنترل راه های خروجی شهر درگز به یک دستگاه خودرو پراید با سه سرنشین مشکوک و خودرو را را متوقف نمودند؛ و پس از بررسی مدارک هویتی راننده و دو سرنشین خودرو مقادیر زیادی کابل برق و ابزار سرقت شامل انواع قیچی و انبر از داخل خودرو کشف شد.
,وی ادامه داد: متهمان پس از انتقال به مقر انتظامی در بازجویی های به عمل آمده در مواجهه با مستندات و ادله موجود لب به اعتراف گشودند و به سرقت ۴۰۰ کیلوگرم سیم مسی در محدوده شهر درگز اعتراف نمودند.
,محمدی با اشاره به معرفی متهمان به دادسرا خاطر نشان کرد: تلاش برای دستگیری افراد مالخر ادامه دارد.
,انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه