نماینده مردم شبستر :
بخشی از صنعت خودرو تبدیل به منبع پول کثیف شده است/ استیضاح وزیر صنعت و معدن به صلاح نیست
نماینده مردم شبسترگفت: با اطمینان می گویم که بخشی از صنعت خودرو تبدیل به منبع پول کثیف شده است و ما در این مورد اسناد کلاهبرداری ها، سوء استفاده ها و اختلاس ها را نیز در اختیار داریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی علیلو در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی آناج،با تاکید بر اینکه خروج سیاسیون از بدنه صنعت خودروسازی ضروری است، بیان کرد: این حضور در این صنعت تا کنون باعث ایجاد مشکلات عدیده ای شده است و باید در مورد تجدیدنظر شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی ادامه داد: برای ما مسجل شده است که صنعت خودرورسازی ایران کاملاً دولتی می باشد و انتقال این صنعت به بخش خصوصی خواسته ماست.
,این نماینده مردم درمجلس نهم،با تاکید براینکه یکی از بسترهای فساد در کشور ما حضور سیاسیون در بدنه صنایع است، تصریح کرد: با اطمینان می گویم که بخشی از صنعت خودرو تبدیل به منبع پول کثیف شده است و ما در این مورد اسناد کلاهبرداری ها، سوء استفاده ها و اختلاس ها را نیز در اختیار داریم.
,عضو کمسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با یادآوری مطرح شدن بحث سوال ملی خود از وزیر صنعت، معدن و تجارت در صحن علنی مجلس، گفت: در ابتدا بحث تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی مطرح بود که مسوولین وزارت صنعت به این مورد بی اعتنا بودند، بنابراین سوال از شخص وزیر در خصوص علت حمایت از نظام انحصاری حاکم برصنعت خودرو را به جریان انداختیم.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه