رئیس اداره بهزیستی سیروان:

احکام دینی با زبان اشاره به ناشنوایان شهرستان سیروان آموزش داده می شود

احکام دینی با زبان اشاره به ناشنوایان شهرستان سیروان آموزش داده می شود
رئیس اداره بهزیستی سیروان از آموزش احکام دینی با زبان اشاره به ناشنوایان این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، "اکبر ربیعی"، رییس اداره بهزیستی سیروان در گفتگو با خبرنگار  سیروان نوین گفت: احکام دینی و شرعی به ناشنوایان این شهرستان برای نخستین بار در استان ایلام با زبان اشاره آموزش داده می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیروان نوین, .,

وی اظهار کرد: اجرای این دوره بصورت آزمایشی در این شهرستان آغاز شده و احکام دینی توسط یک روحانی غیر بومی مسلط به آموزش از راه زبان اشاره به معلولان ناشنوا ارایه می شود.

, .,

ربیعی با بیان اینکه این روحانی بمدت یکسال در این شهرستان مستقر و احکام و اصول دینی را به ناشنوایان آموزش می دهد، افزود: مجموع معلولان ناشنوا در این شهرستان 56 نفر هستند که در این دوره آموزشی 20 معلول ناشنوا بالای 14 سال که به سن تکلیف و بلوغ رسیده اند، شرکت می کنند.

, 20 , .,

رییس اداره بهزیستی سیروان عنوان کرد: برای ارایه آموزش احکام و مسایل دینی و شرعی به معلولان ناشنوا در مجموع 300 روحانی و مبلغ دینی در کشور آموزش های لازم را کسب کرده و با اعزام به استان های مختلف، به معلولان این آموزش ها را ارایه می کنند.

, .,

 

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه