امام جمعه شهر شازند:
آل سعود خادم آمریکاست نه خادم الحرمین/بعثت پیامبر(ص)، نعمت بزرگ خداوند به مؤمنان است
امام جمعه شازند: حکومت آل سعود خادم آمریکا و رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی است و خادم الحرمین نیست[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری"شازند ما"، حجت الاسلام موسوی امام جمعه شهر شازند در خطبه های این هفته نماز جمعه این شهر با تسلیت سالروز شهادت امام موسی بن جعفر(ع) گفت: امام موسی بن جعفر(ع) برای دفع ستم و نشر عدالت و امر به معروف و نهى از منکر در دوران حیات خود، گام های ارزشمندی برداشت و سرانجام با اهداء جان خویش، به جوهر اصلى تعالیم اسلام، جان داد و جان هاى خفته را بیدار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شازند ما, شازند ما,,

, ,
امام جمعه شازند ضمن گلایه از عدم برگزاری مراسم سوگواری برای این امام همام در شازند تاکید کرد: ما شیعیان چهارده معصوم داریم که در ایام ولادت و شهادت آن بزرگواران باید مراسم متناسب و در شأن ائمه اطهار(ع) را برپا کنیم ولی در شهر شازند اصلاً احساس نشد که شهادت امام هفتم شیعیان است و این موضوع مستلزم توجه بیشتر مردم و هیئات مذهبی است.
,وی درادامه به بعثت پیامبر مکرم اسلام(ص) اشاره کرد و افزود: هدف از بعثت پیامبر (ص)، زدودن جهل و نادانی در میان اعراب و انقلاب بزرگ الهی بر ضد ظلم و ستم بود.
,موسوی با اشاره به تاثیرگذاری بعثت پیامبر (ص) بر رفتار و کردار مردم یادآور شد: تزکیه نفس و رهایی مردم از ظلمت و تاریکی و ورود به نور و روشنایی از دیگر تاثیرات این رخداد بزرگ تاریخ اسلام به شمار می رود.
,
وی اظهار کرد: زمانی که پیامبر اکرم (ص) برای عظیم ترین ماموریت الهی برگزیده شد، جامعه عرب مملو از فسادهای مختلف از قبیل اقتصادی، اجتماعی و اقتصادی بود که موجب اعتراض شدید مردم شده بود.
خطیب جمعه شازند با اشاره به اینکه بعثت پیامبر(ص)، نعمت بزرگ خداوند به مؤمنان است بیان کرد: به برکت وجود رسول خدا (ص) و بعثت آن حضرت جهل به دانایی، فقر به ثروت و ذلت به شوکت تبدیل شد و شوکت و عزت سراسر سرزمین عرب را در برگرفت.
,
,
حجت الاسلام موسوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حدیثی از امام موسی کاظم (ع) عنوان کرد: دو چیز است که سبب هلاکت انسان می شود یکی ریاست طلبی و دیگری تکبر و نخوت.
,وی به مسائل و اتفاقات روز در منطقه اشاره و تصریح کرد: حکومت آل سعود خادم آمریکا و رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی است و خادم الحرمین نیست.
,امام جمعه شازند با اشاره به اینکه هجوم وحشیانه هواپیماهای جنگنده سعودی به یمن، نتیجه ای برای این کشور در بر نداشت، اضافه کرد: نتیجه این حملات، نسل کشی، تخریب زیرساخت ها و از سوی دیگر تشدید تنفر و انزجار ملت های آزاده از نوکران آمریکاست.
,موسوی در پایان خاطر نشان کرد: مسئولین شهرستان باید برای اشتغال زایی جوانان این شهرستان چاره ای بیاندیشند، چرا که دست آن ها از تمامی امکانات کوتاه است و دغدغه کاری آن ها با وجود این همه منابع و موقعیت های شغلی، باید رفع شود.
,,
انتهای پیام/ر
,]
ارسال دیدگاه