امام جمعه الیگودرز :
تصویب قوانین برعلیه مجلس سنا تقلید نیست /29 اردیبهشت ؛ سالروز عملیات حاج عمران وروز شهرستان الیگودرز
امام جمعه الیگودرز گفت :متاسفانه عده ای ازنمایندگان مجلس تصویب قوانین بر علیه مجلس سنای آمریکا را تقلید می دانند اما با تصویب طرحی که در آن ذکر شود در صورت تهدید مذاکر کنندگان باید میز مذاکره را ترک کنند در حقیقت پشتیبانی از دولت نموده اند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا وبه نقل ازهیجار، حجت الاسلام ارزنده در خطبه های امروز نماز جمعه ضمن تبریک عید مبعث و با اشاره به خصوصیات پیامبر اسلام اظهارداشت : حضرت محمد (ص) در رنجها وسختیها همیشه شریک مردم بودند و همه مسلمانان با الگو گیری از ایشان باید نسبت به دردها و رنجهای مردم عراق ،سوریه و یمن بی تفاوت نباشند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هیجار, حجت الاسلام ارزنده در خطبه های امروز نماز جمعه ضمن تبریک عید مبعث و با اشاره به خصوصیات پیامبر اسلام اظهارداشت : حضرت محمد (ص) در رنجها وسختیها همیشه شریک مردم بودند و همه مسلمانان با الگو گیری از ایشان باید نسبت به دردها و رنجهای مردم عراق ،سوریه و یمن بی تفاوت نباشند .,وی ادامه داد : هم اکنون که بر اساس قواعد بین المللی نمی توانیم اسلحه بدست بگیریم وکنار مردم یمن بجنگیم باید آنها را حمایت کنیم .
,

, امام جمعه شهرستان الیگودرز با اشاره به مذاکرات هسته ای افزود : متاسفانه عده ای ازنمایندگان مجلس تصویب قوانین بر علیه مجلس سنای آمریکا را تقلید می دانند این درحالی است که با تصویب طرحی که در آن ذکر شود در صورت تهدید مذاکر کنندگان باید میز مذاکره را ترک کنند در حقیقت پشتیبانی از دولت نموده اند .
,حجت الاسلام ارزنده افزود : عده ای تنها موضع اشخاص را با مذاکرات بررسی می کنند به طوری که اگر شخصی با برگزاری مذاکرات رضایت داشته باشد از حامیان دولت و ممانعت کنندگان از برگزاری مذاکره را مخالفین دولت می دانند .
,وی 29 اردیبهشت وسالروز عملیات حاج عمران را روز شهرستان نامگذاری کرد و بیان نمود: روز 29 اردیبهشت مصادف با سالروز عملیات حاج عمران می باشد که شهرستان الیگودرز با توجه به جمعیتش در آن سالها 69 شهید تقدیم به انقلاب واسلام نموده اند و به همین مناسبت در این روزمراسمی توسط سپاه پاسداران الیگودرز در سالن غدیر برگزار می شود .
,

, امام جمعه شهرستان الیگودرز یاد آور شد : مراسم آئین افتتاحیه امامزاده محمد بن حسن (ع) بعلت عدم حضور حجت السلام محمدی نمایندگی ولی فقیه در سازمان اوقاف کشور و استاندار لرستان در روزسه شنبه 22 اردیبهشت ماه برگزار نشد چرا که با حضور مسئولان کشوری واستانی این مراسم انعکاس گستردتر خواهد داشت و امتیازاتی برای شهرستان کسب می شود ومقرر شده که این مراسم در خرداد ماه امسال برگزار شود .
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه