دبیر کمسیون اجتماعی مجلس :

اتفاقات بازی دیشب را پگیری می کنیم/عملکرد فغانی قبیح بود/فدراسیون باید جوابگو باشد

اتفاقات بازی دیشب را پگیری می کنیم/عملکرد فغانی قبیح بود/فدراسیون باید جوابگو باشد
سعیدی خاطرنشان کرد: در تمامی اتفاقات رخ داده فدراسیون مقصر است و ما در ورزشگاه به خود آقای کفاشیان هم گفتیم که ما پیگیری خواهیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا نماینده مردم تبریز،اسکو و آذرشهر در گفتگو با خبرنگار زیتون درباره اتفاقات بازی تراکتور در مقابل نفت تهران گفت: متاسفانه برای اطلاع رسانی صحیح در ورزشگاه هیچ اقدامی صورت نگرفته بود اسکوربرد ورزشگاه خاموش بود و کار نمی کرد و از طرفی در آن شرایط معلوم نبود که مدیریت خارج از بازی با چه کسی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون,

 

,

سعیدی افزود: عملکرد داور این بازی کاملاً قابل تقبیح بود. اخراج آندانیک تیموریان به هیچ وجه صحیح نبود و او باید بازی را مدیریت می کرد. اگر قرار بر اخراج بود باید بازیکنان نفت هم کارت می گرفتند چون مستحق دریافت کارت بودند.

,

 

,

دبیر کمسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: در تمامی اتفاقات رخ داده فدراسیون مقصر است و ما در ورزشگاه به خود آقای کفاشیان هم گفتیم که ما پیگیری خواهیم کرد. 

,

 

,

وی درباره اقدام نمایندگان برای احقاق حقوق هواداران گفت: بنده به همراه آقای پزشکیان، نماینده مرند و جلفا، ورزقان و آقای قاضی پور در ورزشگاه تصمیم گرفتیم طی نامه ای رسمی از فدراسیون بخواهیم راجع به اتفاقات رخ داده پاسخگو باشد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه