logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ره آورد سفر 2 روزه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به گلستان:

تخصیص بیش از یک میلیارتومان به مدارس استان گلستان

تخصیص بیش از یک میلیارتومان به مدارس استان گلستان
مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان از تخصیص بیش از یک میلیارد تومان بودجه به مدارس این استان توسط کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در راستای ارتقاء ساختار آموزشی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از زرین نامه عیسی پایین محلی امروز در گفتگو با خبرنگار زرین نامه بیان کرد: اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در بازدید از وضعیت مراکز آموزشی استان گلستان بیش از یک میلیارد تومان جهت بهبود فضای آموزشی به مدارس استان تخصیص دادند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, زرین نامه, عیسی پایین محلی امروز در گفتگو با خبرنگار , زرین نامه, زرین نامه, زرین نامه, زرین نامه,  بیان کرد: اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در بازدید از وضعیت مراکز آموزشی استان گلستان بیش از یک میلیارد تومان جهت بهبود فضای آموزشی به مدارس استان تخصیص دادند.,

وی اظهار کرد: تعدادی لپ تاپ و مبالغی نظیر 40- 50 تومان نیز به برخی مدارس که در اجرای فرآیند آموزشی موفق، اما از لحاظ ساختار یا امکانات آموزشی ضعیف بودند، اهداء شد.

, .,

پایین محلی تصریح کرد: کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با حضور دو روزه در استان گلستان از تمام مراکز آموزشی و تربیتی از قبیل مدارس آموزش و پرورش، موسسات آموزش عالی و دانشگاه ها بازدید و تمام مسائل را از نزدیک مورد بررسی قرار دادند.

, ،, .,

وی با اعلام رضایت نسبی اعضای کمیسیون تحقیقات از ساختار آموزشی و پرورشی استان خاطر نشان کرد: مشکلاتی نظیر سرانه ها، ساختار ها و برخی کتب جدید التحریر که به اذعان برخی معلمین حجم آن ها سنگین بود نیز از طریق ارتباط نزدیک با معلمین و دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفت.

,

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان با اشاره به مشکلاتی مربوط به جذب اعتبارات، ساختارها و امکانات فضای آموزشی، تجهیزات و ملزومات افزود: در جمع بندی اعضای کمیسیون با اداره کل آموزش و پرورش مقررشد با توجه ویژه در سرانه آموزشی دانش آموزان بخشی از مشکلات آموزش و پرورش را در این استان حل کنند.

, .,

پایین محلی در خصوص بازنگری قانون و آیین نامه اجرایی مدارس غیر دولتی نیز خاطر نشان کرد: احتمالا شرایط احراز صلاحیت برای تاسیس مدارس غیر دولتی بازنگری و شرایط احراز 30 سال سن تغییر خواهد کرد.

, .]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه