جانشین سپاه امام صادق(ع) در یادواره شهدای تل سیاه؛

حضور و حمایت ازانقلابیون نشان از اوج اقتدارایران درعرصه بین المللی است

حضور و حمایت ازانقلابیون نشان از اوج اقتدارایران درعرصه بین المللی است
جانشین سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: در عرصه بین المللی هرجا که ما حضور داشتیم و این انقلابیون به ما توجه کردند، پیروز شدند که نمونه بارزآن کشورهای عراق، فلسطین، لبنان و سوریه می باشد که مورد حمایت جمهوری اسلامی بودند و باعث شد دشمنان سرکوب شوند که این نشان از اوج قدرت ایران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "چغادک نیوز"، سرهنگ حمید خرمدل دریادواره شهدای تل سیاه با اشاره به قدرت جمهوری اسلامی ایران گفت:  امنیتی که در ایران وجود دارد در هیچ جای جهان وجود ندارد و در برخی مناطق آمریکا ساعت 10 شب به بعد را نمی توان حرکت کرد و قتل و جنایت های بسیاری صورت می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "چغادک نیوز"، سرهنگ حمید خرمدل دریادواره شهدای تل سیاه با اشاره به قدرت جمهوری اسلامی ایران گفت:  امنیتی که در ایران وجود دارد در هیچ جای جهان وجود ندارد و در برخی مناطق آمریکا ساعت 10 شب به بعد را نمی توان حرکت کرد و قتل و جنایت های بسیاری صورت می گیرد., "چغادک نیوز"، ,

وی اضافه کرد: در حال حاظر با هوشیاری مردم، مسئولین و سربازان گمنام امام زمام(عج) دشمن هر موقع قصد بمب گذاری و نقشه ای در سرداشته باشد توسط مردم برملا می شود.

, وی اضافه کرد: در حال حاظر با هوشیاری مردم، مسئولین و سربازان گمنام امام زمام(عج) دشمن هر موقع قصد بمب گذاری و نقشه ای در سرداشته باشد توسط مردم برملا می شود.,

وی ادامه داد: امروز اوج قدرت ما در منطقه است و امروز هیچ ناو و کشتی وارد خلیج فارس نمی شود مگر اینکه از جمهوری اسلامی ایران کسب اجازه کند و خودش را معرفی کند و امروز همه حرکت های دشمنان در پیرامون ما لحظه به لحظه رصد می شود که این نشان از اوج قدرت و عزت ایران اسلامی است  که نتیجه به ثمر نشستن خون شهدا ست.

, وی ادامه داد: امروز اوج قدرت ما در منطقه است و امروز هیچ ناو و کشتی وارد خلیج فارس نمی شود مگر اینکه از جمهوری اسلامی ایران کسب اجازه کند و خودش را معرفی کند و امروز همه حرکت های دشمنان در پیرامون ما لحظه به لحظه رصد می شود که این نشان از اوج قدرت و عزت ایران اسلامی است  که نتیجه به ثمر نشستن خون شهدا ست.,

جانشین سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با بیان حرکت کشتی ایران به طرف یمن و شجاعت خلبان ایرانی دریمن ابراز داشت: لحظه به لحظه خبرنگار ما بر روی کشتی در حالی گزارش می فرستد که آمریکا اعلام می کند جلوی کشتی را که حامل سلاح است خواهیم گرفت، که این توهین و فحش به آمریکاست و در نهایت آمریکا اعلام کرد که این کشتی حامل سلاح نیست.

, جانشین سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با بیان حرکت کشتی ایران به طرف یمن و شجاعت خلبان ایرانی دریمن ابراز داشت: لحظه به لحظه خبرنگار ما بر روی کشتی در حالی گزارش می فرستد که آمریکا اعلام می کند جلوی کشتی را که حامل سلاح است خواهیم گرفت، که این توهین و فحش به آمریکاست و در نهایت آمریکا اعلام کرد که این کشتی حامل سلاح نیست.,

وی افزود: این بدین مفهوم است که افکار عمومی را آماده کنند که اگر ما نتوانستیم جلوی کشتی ایران را بگیریم به خاطر این بوده است که سلاحی در کشتی نمی باشد، در جایی دیگر خلبان جنگنده ما با شجاعت تمام به هشدار سعودی ها توجه نمی کند و آنها مجبور می شوند به جای هواپیما باند فرودگاه را هدف قرار دهند که هواپیما فرود نیاید، که باز این هم  نشان از اوج قدرت و عزت ایرات است.

, وی افزود: این بدین مفهوم است که افکار عمومی را آماده کنند که اگر ما نتوانستیم جلوی کشتی ایران را بگیریم به خاطر این بوده است که سلاحی در کشتی نمی باشد، در جایی دیگر خلبان جنگنده ما با شجاعت تمام به هشدار سعودی ها توجه نمی کند و آنها مجبور می شوند به جای هواپیما باند فرودگاه را هدف قرار دهند که هواپیما فرود نیاید، که باز این هم  نشان از اوج قدرت و عزت ایرات است.,

سرهنگ پاسدار حمید خرمدل با اشاره به اقتدار ایران در عرصه بین الملی و حمایت از انقلابیون جهان اظهار داشت:  هرجا که ما حظور داشتیم و این انقلابیون به ما توجه کردند، پیروز شدند، استقامت نمودند و در نهایت ماندگار شدند.

, سرهنگ پاسدار حمید خرمدل با اشاره به اقتدار ایران در عرصه بین الملی و حمایت از انقلابیون جهان اظهار داشت:  هرجا که ما حظور داشتیم و این انقلابیون به ما توجه کردند، پیروز شدند، استقامت نمودند و در نهایت ماندگار شدند.,

جانشین سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر به نابودی انقلاب لیبی، تونس ومصر به خاطر عدم حمایت جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: کشورهای عراق، یمن، فلسطین، لبنان و سوریه مورد حمایت جمهوری اسلامی بودند که باعث شد دشمنان سرکوب شوند.

, جانشین سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر به نابودی انقلاب لیبی، تونس ومصر به خاطر عدم حمایت جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: کشورهای عراق، یمن، فلسطین، لبنان و سوریه مورد حمایت جمهوری اسلامی بودند که باعث شد دشمنان سرکوب شوند.,

وی بیان داشت: داعشی که تا چند روز و چند ساعت تا مرز بغداد حضور پیدا کرده بود با حمایت و حضور ما متوقف شد و امروز لحظه به لحظه عقب نشنی می کند و غزه ای که یک باریکه 10 در 60 کیلومتر بیشتر نیست چندین بار مورد تهاجم همه جانبه اسرائیل قرار گرفت ولی چونکه مردم آن منطقه از جمهوری اسلامی طلب کمک کردند، ما هم کمک کردیم و آن منطقه توانست استقامت کند.

, وی بیان داشت: داعشی که تا چند روز و چند ساعت تا مرز بغداد حضور پیدا کرده بود با حمایت و حضور ما متوقف شد و امروز لحظه به لحظه عقب نشنی می کند و غزه ای که یک باریکه 10 در 60 کیلومتر بیشتر نیست چندین بار مورد تهاجم همه جانبه اسرائیل قرار گرفت ولی چونکه مردم آن منطقه از جمهوری اسلامی طلب کمک کردند، ما هم کمک کردیم و آن منطقه توانست استقامت کند.,

 

,  ,

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

,

, , ,

 انتهای پیام/پ

,  ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه