logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده سپاه ناحیه خدابنده

مذاکرات در صورت عبور از خط قرمزها به نتیجه نخواهد رسید

مذاکرات در صورت عبور از خط قرمزها به نتیجه نخواهد رسید
فرمانده سپاه ناحیه خدابنده درباره مذاکرات هسته ای گفت:مذاکرات هسته ای در صورت عبور از خط قرمزها به نتیجه نخواهد رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ولی اله ابراهیمی صبح امروزدرگفتگوباخبرنگاراشراق آنلاین، با اظهار تاسف از وضعیت کشور یمن اظهار کرد: در ظاهر در این کشور آتش بس اعلام شده است، اما در واقع اینچنین نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق آنلاین,

فرمانده سپاه ناحیه خدابنده با اشاره به تخریب زیرساخت‌های کشور یمن توسط هواپیماهای جنگنده عربستان افزود: جالب اینجاست که آمریکا نام این اقدامات جنایت کارانه را دخالت نگذاشته و موضع‌گیری‌هایی  که ایران در حمایت از مردم مظلوم یمن بیان می‌کند را دخالت تلقی می‌کند.

,

ابراهیمی به موضوع مذاکرات هسته‌ای نیز اشاره کرد و گفت: موضوع کشور فقط مسائل هسته‌ای نیست و ما باید خودمان از درون کشور را آباد کنیم.

, ابراهیمی به موضوع مذاکرات هسته‌ای نیز اشاره کرد و گفت: موضوع کشور فقط مسائل هسته‌ای نیست و ما باید خودمان از درون کشور را آباد کنیم.,

وی در مورد ارزیابی خود از روند مذاکرات هسته‌ای اظهار داشت: روند و شرایط مذاکرات با توجه به شواهد به سختی پیش می‌رود.

,

این مسئول با بیان اینکه ما از اول هم به آمریکایی‌ها اعتماد نداشتیم و هنوز هم نداریم، افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما به آمریکایی‌ها اعتماد نداشته و نداریم و آنها این قضیه را در گفت‌وگوهای هسته‌ای و عملکرد خود نشان می‌دهند.

,

فرمانده سپاه ناحیه خدابنده با بیان اینکه مذاکرات در صورت عبور از خط قرمزها به نتیجه نخواهد رسید، اظهار داشت: مذاکراتی به نتیجه خواهد رسید که خط قرمزهای نظام در آن رعایت شده باشد، در غیر این صورت هیچ مذاکره‌ای به نتیجه نمی‌رسد.

,

ابراهیمی در مورد برخی سخنان در مورد اجازه به بازرسان آژانس برای بازدید از مراکز نظامی کشورمان گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران هرگز اجازه جاسوسی از مراکز نظامی و امنیتی کشور را در قالب بازرسی نخواهد داد.

, ابراهیمی در مورد برخی سخنان در مورد اجازه به بازرسان آژانس برای بازدید از مراکز نظامی کشورمان گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران هرگز اجازه جاسوسی از مراکز نظامی و امنیتی کشور را در قالب بازرسی نخواهد داد.,

وی با بیان اینکه بازرسی از مراکز نظامی خط قرمز نظام است، افزود: فعالیت‌ها و مراکز هسته‌ای کشورمان مشخص و زیر نظر آژانس است و نظام و مسئولان و دلسوزان هرگز بازرسی غیر از مراکز هسته‌ای و خارج از این چارچوب را نخواهند داد.

, وی با بیان اینکه بازرسی از مراکز نظامی خط قرمز نظام است، افزود: فعالیت‌ها و مراکز هسته‌ای کشورمان مشخص و زیر نظر آژانس است و نظام و مسئولان و دلسوزان هرگز بازرسی غیر از مراکز هسته‌ای و خارج از این چارچوب را نخواهند داد.,

فرمانده سپاه ناحیه خدابنده درپایان سخنان خودتصریح کرد: اگر خواسته‌های نظام و خط قرمزهای آن در گفت‌وگوهای هسته‌ای رعایت شد که هیچ، در غیر این‌صورت کسی اجازه زیر پا گذاشته شدن منافع ملی را به کسی نخواهد داد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه