logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اعلامیه‌ای که آمریکا برای داعش در رقه فرو ریخت

اعلامیه‌ای که آمریکا برای داعش در رقه فرو ریخت
هواپیماهای آمریکایی روز گذشته کاغذ نوشته‌هایی را بر فراز شهر رقه در شمال شرق سوریه فرو ریختند که در آن عباراتی با مضامین تهدید آمیز علیه داعش آمده بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، منابعی از داخل شهر رقه گفتند که این نوشته ها به زبان عربی و با لهجه عامیانه سوریه نوشته شده بود و مضمون آن چنین است: "ای داعش! منطقه تحت سیطره شما هرروز کوچکتر می شود. ما تعداد زیادی از سرکرده هایتان و تعداد بیشتری از همرزمان شما را کشتیم. در هرزمان و هر مکانی که بخواهیم به شما حمله می کنیم و نمی توانید در برابر ما بایستید. ما متوقف نمی شویم و تقدیر چنین است که جنگ را ببازید. مرگ شما و ساعت صفر به شما بسیار نزدیک شده است".

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, العالم,


درباره درگیری های تدمر خبر می رسد که داعش بعد از پیشروی سریع به سوی این شهر باستانی، از صبح امروز یکشنبه در برابر پیشروی های ارتش سوریه مجبور به عقب نشینی شد و بعد از درگیری های شدید از مناطق تحت سیطره خود در این شهر عقب نشست.

,
,
اعلامیه‌ای که آمریکا برای داعش در رقه فرو ریخت
, اعلامیه‌ای که آمریکا برای داعش در رقه فرو ریخت,


منابع رسانه ای از پاکسازی و امنیت کامل این شهر توسط ارتش سوریه و خسارتهای گسترده در صف تروریست ها خبر می دهند.

مدیر کل اداره آثار باستانی و موزه های سوریه نیز تاکید کرد که آثار باستانی شهر تدمر در درگیری ها آسیب ندیده است.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اعلام کرد که واحدهای ارتش سوریه علاوه بر شهر تدمر، برج رادیویی و تعدادی از تپه های پیرامون آن را نیز پاکسازی کرده اند و دست کم 150 تروریست را که اغلب اتباع بیگانه بودند هنگام تلاش برای ورود به منطقه ایستگاه سوم در شرق تدمر به هلاکت رسانده اند.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه