ساخت زندان جدید شهرستان هشترود در دستور کار سازمان زندانهای کشور قرار گرفت
رئیس اداره زندان هشترود گفت: با پیگیریهای به عمل آمده توسط مسئولین هشترودی، ساخت زندان جدید این شهرستان در اواخر سال جاری و یا در اوایل سال آینده، در دستور کار سازمان زندانهای کشور قرار گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناحسن سلیمانی در گفتوگو با خبرنگار پیک هشترود با اعلام این خبر گفت: در دیدار امام جمعه، نماینده و رئیس زندان هشترود به همراه مدیر کل زندانهای استان آذربایجانشرقی با رئیس زندانهای کشور طرح ساخت زندان جدید هشترود و انتقال آن به خارج از شهر مطرح و مورد قبول دکتر جهانگیری واقع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,وی اظهار کرد: زندان هشترود فقط یک مرکز نگهداری از زندانیان نیست بلکه این زندان با در نظر گرفتن امورات همه جانبه زندانیان آنها را با حرفه های روز آشنا کرده و بعد از آزادی به سوی بازار کار روانه می کند.
,سلیمانی افزود: در هفته قوه قضائیه سال ۹۴ زندان جدید هشترود با حضور مسئولین رده بالای کشوری و استانی کلنگ زنی و بعد از ساخت و تکمیل و مجهز شدن به تجهیزات روز،زندانیان به زندان جدید منتقل خواهند شد.
,پایان پیام/پ
]
ارسال دیدگاه