ویژه نامه سفر ریاست جمهوری/ فرماندار هریس:

مردم هریس برای استقبال از رئیس جمهور به تبریز اعزام می شوند/ درخواست اختصاص 10 میلیارد تومان بودجه به طرح بیمارستان امام حسین(ع) هریس

مردم هریس برای استقبال از رئیس جمهور به تبریز اعزام می شوند/ درخواست اختصاص 10 میلیارد تومان بودجه به طرح بیمارستان امام حسین(ع) هریس
فرماندار هریس گفت: مردم هریس فردا با اعزام به تبریز در مراسم دیدار با رئیس جمهور در استادیوم تختی حضور یافته و بعد از ظهر نیز میزبان نماینده ی ویژه ی رئیس جمهور در هریس خواهند بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حسن یحیوی فرماندار هریس در گفت و گو با خبرنگار آناج با اشاره به برنامه های این شهرستان هنگام سفر رئیس جمهور گفت: مردم خون گرم هریس فردا با اعزام به تبریز در مراسم دیدار با رئیس جمهور در استادیوم تختی حضور یافته و بعد از ظهر نیز میزبان نماینده ی ویژه ی رئیس جمهور در هریس خواهند بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی افرود: علاوه بر دیدار مردمی با نماینده ی رویس جمهور در هریس، استخر سرپوشیده ی این شهرستان افتتاح و کارخانه ی روغن نباتی دانه های روغنی کلنگ زنی می شود.

,

فرماندار هریس در خصوص مطالبات این شهرستان از رئیس جمهور خاطرنشان کرد: رسیدگی به پروژه های جاده ی تبریز – هریس – اهر، اختصاص بودجه ی مقرر به مبلغ 10 میلیارد تومان در سال 94 به طرح بیمارسستان 64 تخت خوابی امام حسین(ع) هریس، راه های روستایی و شهری، تمدید معافیت مالیاتی بخش های کمتر توسعه یافته ی شهرستان در برنامه ی پنج ساله ششم توسعه، رسیدگی به مشکلات جوانان شهرستان و آب شرب روستاها از جمله مطالبات مردم شهرستان ما از رئیس جمهور و هیئت دولت است.

,

یحیوی توضیح داد: یکی از برنامه های رئیس جمهور در طول سفر خود به آذربایجان شرقی برگزاری جلسات متعدد و دیدار با اقشار مختلف مثل سرمایه گذاران، مسئولان، نخبگان، خانواده های شهدا و غیره است که شهرستان هریس نیز نمایندگانی را جهت شرکت در این جلسات و دیدار مستقیم مستقیم با رئیس جمهور تعیین کرده است.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه