رییس کانون وکلای البرز دکتر هما داودی:
همایش دادستان های انتظامی با هدف ایجاد وحدت رویه بین کانون های وکلا برگزار شد/ تعداد 1730 وکیل فعال در استان البرز مشغول به کار هستند
اولین همایش دادستان های انتظامی کانون های وکلاست با هدف ایجاد وحدت رویه انتظامی بین کانون های وکلا برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مفاآنلاین رییس کانون وکلای البرز دکتر هما داودی در حاشیه همایش دادستان های انتظامی کانون های وکلای ایران در گفتگو اظهار داشت: این همایش اولین همایش دادستان های انتظامی کانون های وکلاست که با هدف ایجاد یک وحدت رویه انتظامی بین کانون های وکلا برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مفاآنلاین, رییس کانون وکلای البرز دکتر هما داودی در حاشیه همایش دادستان های انتظامی کانون های وکلای ایران در گفتگو اظهار داشت: این همایش اولین همایش دادستان های انتظامی کانون های وکلاست که با هدف ایجاد یک وحدت رویه انتظامی بین کانون های وکلا برگزار شد.,وی افزود: نواقصی در قانون مربوط به تخلفات انتظامی وکلا وجود دارد که با برگزاری این همایش قصد دارند که یک وحدت رویه ایجاد شود موارد اجمال و موارد سکوت قانون را مطرح کنیم تا به یک خروجی دست پیدا کنیم که یک استفاده علمی در بازنگری موانعی که در دستور کار مجلس است دست یابیم.
,داودی تصریح کرد: در قانون یکسری خلاء وجود دارد و این همایش هم برای برطرف شدن آن خلاهای قانونی تشکیل شده است.
,وی بیان کرد: بعضی از مجازات های انتظامی کهنه شده است باید عوض شود ، ما در این قسمت اصلا بحث آیین دادرسی انتظامی در قانون نداریم و پیش بینی نشده است و بسیاری از مشکلات دادسراهای ما از اینجا ناشی می شود.
,وی در پایان خاطر نشان کرد : تعداد 1730 وکیل در استان البرز به صورت فعال مشغول به کار هستند و آماده ارائه خدمت به شهروندان البرزی هستند.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه