تقدیر فرماندار بناب از اقدامات مؤثر شورا و شهرداری در بحث توسعه مناطق گردشگری

تقدیر فرماندار بناب از اقدامات مؤثر شورا و شهرداری در بحث توسعه مناطق گردشگری
فرماندار بناب ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات مؤثر شورا و شهرداری در بحث توسعه مناطق گردشگری کوه‌های «قره‌قشون» اظهار داشت: شورا و شهرداری امسال یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار برای توسعه مسائل گردشگری در «قره‌قشون» اختصاص داده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار انعکاس بناب، ولی الله فرج‌اللهی صبح امروز در جلسه کار گروه گردشگری شهرستان بناب، ساماندهی اطراف رودخانه «صوفی‌چای» را از دیگر اقدامات خوب شورا و شهرداری در جذب گردشگر اعلام کرد و گفت: امسال برای این محل نیز ۵ میلیارد ریال اعتبار توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری هزینه می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انعکاس بناب, انعکاس بناب, ولی الله فرج‌اللهی صبح امروز در جلسه کار گروه گردشگری شهرستان بناب، ساماندهی اطراف رودخانه «صوفی‌چای» را از دیگر اقدامات خوب شورا و شهرداری در جذب گردشگر اعلام کرد و گفت: امسال برای این محل نیز ۵ میلیارد ریال اعتبار توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری هزینه می‌شود.,

به گفته فرج‌اللهی سال گذشته برای تکمیل طرح‌های مربوط به میراث فرهنگی و توسعه گردشگری شهرستان ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال اعتبار از سوی میراث فرهنگی استان اختصاص یافته بود که ۴ میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال آن جذب شد.

, به گفته فرج‌اللهی سال گذشته برای تکمیل طرح‌های مربوط به میراث فرهنگی و توسعه گردشگری شهرستان ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال اعتبار از سوی میراث فرهنگی استان اختصاص یافته بود که ۴ میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال آن جذب شد.,

فرماندار بناب از برگزاری جشنواره ملی کباب بناب در مرداد ماه سال‌جاری با حضور مسئولان استانی و کشوری در بناب خبر داد و افزود: امیدواریم همزمان با برگزاری این جشنواره نسبت به ثبت تاریخی آن نیز توسط میراث فرهنگی کشور اقدام شود.

, فرماندار بناب از برگزاری جشنواره ملی کباب بناب در مرداد ماه سال‌جاری با حضور مسئولان استانی و کشوری در بناب خبر داد و افزود: امیدواریم همزمان با برگزاری این جشنواره نسبت به ثبت تاریخی آن نیز توسط میراث فرهنگی کشور اقدام شود.,

فرج‌اللهی از تنظیم تفاهم‌نامه بین شهرداری و میراث فرهنگی در خصوص واگذاری کمپ گردشگری «قره‌قشون» و طرح ساماندهی «صوفی‌چای» خبر داد و اظهار داشت: ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات مؤثر شورا و شهرداری در این زمینه، امیدواریم با واگذاری اداره محل به شهرداری نسبت به تکمیل نواقصات آن اقدام شود.

, فرج‌اللهی از تنظیم تفاهم‌نامه بین شهرداری و میراث فرهنگی در خصوص واگذاری کمپ گردشگری «قره‌قشون» و طرح ساماندهی «صوفی‌چای» خبر داد و اظهار داشت: ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات مؤثر شورا و شهرداری در این زمینه، امیدواریم با واگذاری اداره محل به شهرداری نسبت به تکمیل نواقصات آن اقدام شود.,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه