دادستان ملارد:
ما بسیجیان تا لحظه آخر ایستاده ایم / با همدلی و همزبانی خواهیم توانست دشمن درونی و خارجی را مایوس کنیم
جواد جبله دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ملارد گفت : در فتح خرمشهر همه همدل و همزبان شدند ، همه تعامل داشتند و همه در کنار هم از معونیت استفاده کردند . نماز شب های رزمندگان بود که انقلاب را نگه داشت و پیروز کرد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری اقتدار ملارد، جواد جبله دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ملارد در مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح شهرستان ملارد بااشاره به آیات قرآن کریم در خصوص مجاهدین راه خدا اظهار داشت : خداوند از مومنین جان و مالشان را خریداری کرده است و در قبال خریداری هستی یک انسان ، خداوند وعده بهشت داده است . این وعده ای است که در تورات و انجیل و قرآن به آن اشاره شده است . چه کسی از خداوند بهتر که انسان با او معامله کند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اقتدار ملارد,وی افزود : آفرین برشما ، مژده باد بر شما نیروهای مسلح و شما بسیجیان عزیز ، مژده باد برشما پاسداران و جانبازان که با خداوند معامله کردید . این کلام قرآن و کلام وحی است .
,دادستان عمومی و انقلاب شهرستان با اشاره به هدف از تشکیل سپاه پاسداران گفت : هدف از تشکیل سپاه یک نیروی جهادی توام با تقوا و معنویت است . نیروی سپاه باید اهل رکوع ، سجود باشد . باید آمر به معروف و خود ساخته باشد . باید خود را بسازد تا دیگران را بتواند بسازد.
,جواد جبله تشریح کرد : امروز در این صبحگاه مشترک به تمام نظامیان عزیز این جمله را یادآوری میکنم که کسی که می خواهد حافظ حدود خداوند برروی زمین باشد باید ابتدا ،خود ، حدود خداوند را رعایت کند . حد و مرز ها را بشناسد .وی افزود : یک مجاهد فی سبیل الله ، یک نظامی که اقتدا کرده به اباعبدالله الحسین علیه السلام ضمن رعایت تقوا و کرامت های انسانی و رعایت تمام مسائل وارده در قرآن و احکام، در کنار این ها باید از جان گذشته باشد . در مسائل اجتماعی حضور فعال داشته باشد و اهل نظر باشد .
,این مقام مسئول تصریح کرد : جانبازان ما ثابت کردند که به حضرت عباس اقتدا کردند . ثابت کردند که در راه ولایت و در راه اعتقادات خود از جان و دست و پا گذشتند . بعد از سالیان همچنان رنج های زمان جنگ را تحمل می کنند اما هیچ گاه زبان به گله و ناسزایی نگشودند و همیشه شاکر بودند که توانسته اند خدمتی به این نظام و شهدا کنند .
,دادستان عمومی و انقلاب شهرستان افزود :امروز وظیفه من وشما به عنوان مسئول بسیار سنگین است . امروز باید پیام شهدا را به نسل جوان انتقال دهیم .امروز باید درون خودمان را بسازیم . از خودمان شروع کنیم و خود ساخته باشیم تا بتوانیم اثر گذار باشیم.
,وی افزود : در فتح خرمشهر همه همدل و همزبان شدند ، همه تعامل داشتند و همه در کنار هم از معونیت استفاده کردند . نماز شب های رزمندگان بود که انقلاب را نگه داشت و پیروز کرد . اگر خرمشهر را سال 61 از دست دشمن نجات دادیم با تعامل و همدلی و همزبانی بین ملت و دولت خواهیم توانست دشمن درونی و خارجی خود را مایوس کنیم. ما در مقابل مشکلات ایستادی و به شهدا ، همان کسانی که از جان خود اقتدا خواهیم کرد . ما بسیجیان تا لحظه آخر ایستاده ایم .
,انتهای پیام/ر
,]
ارسال دیدگاه