logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با هیچ وزیری پدر کشتگی ندارند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با هیچ وزیری پدر کشتگی ندارند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با هیچ وزیری پدر کشتگی ندارند و تنها وظایف محوله بردوش خود در راستای رضایت مندی مردم را انجام می دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا جبار کوچکی نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پردیس خبر در مورد فضای حاکم بر نقد نمایندگان خانه ملت در مورد عملکرد وزرای دولت ها به عنوان فرزندان نظام جمهوری اسلامی گفت: امور وزارت خانه ها از سوی مجلس شورای اسلامی به دقت رصد می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پردیس خبر,

وی در ادامه این مطلب تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با هیچ وزیری پدر کشتگی ندارند و تنها وظایف محوله بردوش خود در راستای رضایت مندی مردم را انجام می دهند.

,

کوچکی نژاد استیضاح را نقطه تقابل مجلس و دولت ها به خصوص دولت تدبیر و امید ندانست و اضافه کرد: مسائلی باعث می شود تا برخی وزیران دولت با دعوت نامه استیضاح در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، میهمان اعضاء خانه ملت شوند.

,

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خاتمه اظهار داشت: نقدهای زیادی بر نحوه کار وزیر کار و تعاون و امور اجتماعی و صنایع و معادن و آموزش و پرورش وارد است که مقدمه استیضاح آنها را فراهم خواهد کرد.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه