معاون هماهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری:
کلید پیشرفت و توسعه کشور در دست جوانان است/ جوان به عنوان نیروی محرکه جامعه می تواند نقشی اساسی در جهت پیشرفت و توسعه کشور ایفا کند
معاون هماهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: جوان، نیروی محرکه، پویا و نیروی تلاشگر یک کشور است که بر اساس ویژگی و پتانسیل هایی که دارد می تواند نقش اصلی را برای پیشرفت و توسعه کشور بر عهده بگیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا دکتر علی کاظمی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار اساتید برتر ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز جوان گفت: امروز همه صاحب نظران عقیده دارند که نصّ اصلی در توسعه یک ملت و یک کشور نیروی انسانی می باشد، به دلیل اینکه نسل جوان به عنوان اینده سازان یک ملت هستند و مهمترین تاثیرات را بر روی پیشرفت یک کشور می گذارند، اکثر جوامع برنامه های زیادی را برای تقویت نیروی انسانی خود پی ریزی می کنند.
وی به اهمیت توجه به نسل جوان کشور تاکید کرد و افزود: جوان، نیروی محرکه، پویا و نیروی تلاشگر یک کشور است که بر اساس ویژگی هایی که دارد می تواند نقش اصلی را برای پیشرفت و توسعه کشور بر عهده بگیرد.
با توجه به جمعیت جوان کشور، بهترین شرایط و موقعیت را برای ساختن یک کشور پیشرفته و توسعه یافته، دارا می باشیم
معاون هماهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان به پتانسیل جوان بودن جمعیت کشور اشاره نمود و خاطرنشان کرد: ما که به عنوان یک کشور جوان شناخته می شود بهترین شرایط و موقعیت را با برنامه ریزی و توجه بر روی نیروی انسانی جوان، برای ساختن یک کشور پیشرفته و توسعه یافته دارا می باشد.
کاظمی سخنان مقام معظم رهبری در خصوص ویژگی های یک جوان ایرانی مسلمان را چراغ راهی برای جوانان جامعه ترسیم نمود و تصریح کرد: جوان های ما علاوه بر اینکه به رشد علمی خود سرعت می بخشند، باید در کنار فراگیری علم و دانش شخصیت معنوی خود را نیز تقویت کنند و شخصیت کاریزمایی را در کنار شخصیت علمی و معنوی خود شکل دهند.
وی سیاست های سنوات گذشته دانشگاه آزاد اسلامی را تمرکز بر روی آموزش ترسیم کرد و اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی هم در حد توان خودش در این امر تلاش نمود و فارغ التحصیلان و متخصصانی را به جریان جامعه علمی کشور تزریق نموده است، به طوری که می توان گفت حدود 50 دصد از بار آموزش بر دوش دانشگاه ازاد بوده است.
باید در کنار آموزش، تحقیق و پژوهش و کاآفرینی را در برنامه های دانشجو وارد کنیم
کاظمی به اهمیت تغییر رویه از آموزش محوری به کارآفرینی در کنار آموزش تاکید کرد و گفت: اگر بخواهیم تاثیر گذاری بیشتری را در جامعه داشته باشیم باید در کنار آموزش، تحقیق و پژوهش و کاآفرینی را در برنامه های دانشجو وارد کنیم که این امر در برنامه ها و سیاست های جدید دانشگاه ازاد لحاظ شده است.
معاون هماهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری به تشریح عملکرد دانشگاه های آزاد اسلامی استان در سال های اخیر پرداخت و اظهار کرد: با راه اندازی مراکز فن آوری و جذب جوانان مستعد و مبتکر دانشجویان می توانند در حد آزمابشگاهی و نیمه صنعتی کارشان را انجام دهند به طوری که با راه اندازی چند واحد کارآفرینی در دانشگاه تعدادی از دانشجویان ما تواننستند دستگاه های صنعتی استاندارد بسازند و تعدادی از دانشجویان هم در بحث گیاهان دارویی محصولاتی را عرضه و برداشت کردند که در آینده با توسعه آن می توان به صورت راه اندازی یک کارخانه از این محصولات بهره برداری کرد.
توجه به نخبگان دانشگاهی کارساز است
وی توجه به نخبگان دانشگاهی را برای توسعه و پیشرفت کشور پراهمیت دانست و افزود: با جذب و حمایت مخترعین و نخبگان دانشگاه می توانیم پویایی و رشد بهتری در جامعه داشته باشیم و در آینده اختراعات بیشتر و مدرن تری را شاهد باشیم.
,
,
,
, با توجه به جمعیت جوان کشور، بهترین شرایط و موقعیت را برای ساختن یک کشور پیشرفته و توسعه یافته، دارا می باشیم,
,
,
,
,
,
,
, باید در کنار آموزش، تحقیق و پژوهش و کاآفرینی را در برنامه های دانشجو وارد کنیم,
,
,
,
,
, توجه به نخبگان دانشگاهی کارساز است,
,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه