مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک:

میزان تولید جو از اراضی قرچک به بیش از ۴ تن در سال جاری خواهد رسید

میزان تولید جو از اراضی قرچک به بیش از ۴ تن در سال جاری خواهد رسید
کمال نصرتی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک گفت: میزان تولید جو از اراضی قابل کشت قرچک به بیش از ۴ تن در سال جاری خواهد رسیدو امسال خرید جو بصورت تضمینی از سوی سازمان تعاون روستایی صورت خواهد پذیرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا; به نقل از قرچک آنلاین- کمال نصرتی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک در گفت و گو با خبرنگار قرچک آنلاین اظهارداشت: در گذشته قرچک به عنوان یکی از بخش های شهرستان ورامین محسوب شده و تولیدات متنوعی را در بخش های گوناگون کشاورزی وارد بازارهای پایتخت و استان های هم جوار کشور کرده است .
وی با اشاره به جایگاه مهم شهرستان قرچک در تولید غلات به ویژه گندم و جو بیان کرد: قرچک در تولید گندم و جو مورد نیاز دامداران شهرستانهای هم جوار شهرستان های استان تهران را تامین می کنند.
نصرتی افزود: متاسفانه از تمامی پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی شهرستان به خوبی بهره گرفته نشده است به طوری که برخی موانع مهم مانند کمبود آب و عدم آموزش کافی برخی کشاورزان در سنوات گذشته سبب شده تا از همه توانمندی های منطقه استفاده نشود .
وی بیان کرد: به دلیل کمبود منابع آبی از تمامی ظرفیت ها و زمین های قابل کشت شهرستان استفاده بهینه صورت نمی گیرد به طوری که بر اساس آمار های ارائه شده تنها ۶۰ درصد هکتار از اراضی کشاورزی دشت قرچک زیر کشت رفته و ۴۰ درصد اراضی بلا استفاده مانده است .
کمال نصرتی با اشاره به پتانسیل و ظرفیت های شهرستان قرچک در تولید غلات عنوان کرد: شهرستان قرچک در تولید غلات بویژه گندم و جو مشروط تامین آب مورد نیاز از جایگاه پتانسیل قابل توجه بالایی برخوردار است .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک افزود: شهرستان قرچک در تولید غلات بویژه گندم و جو به عنوان یکی از قطب های قابل طرح استان تهران به حساب می آید .
وی ادامه داد : کشاورزان قرچکی در تولید غلات فعالیت قابل توجهی را به نام خود ثبت کرده اند به طوری که ۲۷۰۰ هزار هکتار از اراضی قابل کشت این شهرستان تحت کشت گندم و جو است .
نصرتی اضافه کرد : در سال زراعی گذشته و با انجام فعالیت های لازم نظیر مقابله با آفات و آموزش صحیح کشاورزان و افزایش بهره وری معادل ۴ تن جودر هکتار و بیش از ۵ تن گندم از مزارع قرچک برداشت خواهد شد .
این مسئول با تاکید بر ظرفیت های شهرستان قرچک در تولید جو گفت : پیش بینی های صورت گرفته نشان می دهد که میزان تولید جو از اراضی قابل کشت قرچک به بیش از ۴ تن در سال جاری خواهد رسیدوامسال خرید جو بصورت تضمینی از سوی سازمان تعاون روستایی صورت خواهد پذیرفت.
وی در پایان وضعیت مزارع گندم و جو شهرستان از نظر علفهای هرز و مقابله با سن بسیار خوب و مطلوب ارزیابی کرد.
انتهای پیام/ص

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا;, قرچک آنلاین,
,
,
,
,
,
,
, ق,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه