logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

تشکیل جلسه و صدور بیاینه برای رفع حصر سران فتنه

تشکیل جلسه و صدور بیاینه برای رفع حصر سران فتنه
با توجه به اظهارات اخیر برخی افراد دولتی و چهره های سیاسی برخی از جریان ها در تلاش برای آزاد سازی زندانیان سیاسی به ویژه زندانیان فتنه 88 به خصوص میرحسین موسوی و مهدی کروبی هستند.
[

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی دانا با توجه به اظهارات اخیر برخی افراد دولتی و چهره‌های سیاسی بعضی از جریان‌ها در تلاش مجدد برای آزاد سازی زندانیان سیاسی به ویژه زندانیان  فتنه 88  به خصوص میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو تن از سران فتنه هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

گفته‌های نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه آزادی زندانیان سیاسی و چهره های اصلاح طلب در دستور کار دولت قرار خواهد داشت و همچنین اظهارات محمد رضا عارف در دیدار با جبهه اصلاح طلبان در خصوص مذاکرات و چانه زنی های پنهانی برای رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی و سایر زندانیان سیاسی فتنه 88 حکایت از ایجاد موجی جدید با هدف آزاد سازی زندانیان سیاسی در کشور دارد.

,

با توجه به این اظهارات جریان های مختلف اصلاح طلب و برخی گرو های موسوم به دانشجویی هم با صدور بیانیه و تشکیل جلسات متعدد به نوعی در صدد ایجاد فشار بر مسئولین مخصوصا قوه قضایییه برای دست یابی به هدفشان در این زمینه هستند.

,

رفتار فتنه گران انتخابات دهم، حوادثی را در کشور رقم زد که موجبات وارد شدن لطمات شدید به منافع ملی و امنیت ملی را فراهم ساخت.

,

دشمنان به شادمانی و رقص و پایکوبی پرداختند و دوستان و دلسوزان کشور به شدت نگران شدند.

,

با رفتار فتنه گران، دشمنان و در رأس آنها آمریکایی ها و صهیونیست ها، پنداشتند کار جمهوری اسلامی تمام شده و سال 1388، آخرین سال عمر جمهوری اسلامی خواهد بود. بر همین اساس بسیاری از صاحب نظران معتقدند که از مواضع و اقدامات فتنه گران باید به عنوان جنایات و خیانت ها یاد کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه