به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آراز سسی؛ کیومرث دانشجو در جریان تودیع و معارفه رئیس اداره منابع آب پلدشت با اعلام این مطلب که عملیات اجرایی سد کرم آباد پلدشت بزودی کلنگ زنی و اجرا می شود، گفت: این سد با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد تومان ظرف مدت 5 سال احداث می شود.
, راه دانا , آراز سسی,وی اظهار کرد: با احداث این سد 23 هزار هکتار از اراضی کشاورزی پلدشت تحت پوشش آبیاری سد کرم آباد قرار می گیرد.
,مدیر عامل سازمان آب منطقه ای آذربایجان غربی افزود: حجم مخزنی این سد 35 میلیون و حجم تنظیمی آن را 57 میلیون مترمکعب است.
,اکبر عبدالله نژاد فرماندار پلدشت گفت: با توجه به پتانسیل های بالای آبی و خاکی پلدشت جذب و توزیع عادلانه آب نیاز به مدیریت کارآمد، اراده قوی و جدی دارد که امیدواریم با نظارت و پیگیری بسترهای لازم جهت ارائه خدمات بهتر برای مردم فراهم شود.
,در پایان این مراسم از خدمات اسکندر نظری رییس قبلی قدردانی و علی اسکندری بعنوان رییس جدید اداره منابع آب پلدشت پلدشت معرفی شد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه