انهدام باند سرقت برادران مامورنما

انهدام باند سرقت برادران مامورنما
ماموران کلانتری 113 بازار در ساعت 18:30 نوزدهم مهرماه امسال در حین گشت‌زنی در خیابان مصطفی‌خمینی، به سرنشینان پراید سفیدرنگ مشکوک شده و در بازرسی از آنها موفق به کشف مقادیری ارز خارجی و تعداد زیادی گوشی تلفن‌همراه شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازایسنا،همزمان با تحقیقات اولیه ماموران از سه سرنشین پراید، فردی با مراجعه به گشت کلانتری به ماموران اعلام کرد که این سه تن ضمن معرفی خود به عنوان مامور قصد گرفتن وجوه نقد همراه وی را داشته‌اند، درحالی که سرنشینان پراید قصد متواری‌شدن از محل را داشتند، ماموران هر سه تن را دستگیر و به کلانتری منتقل کردند.
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع سرقت‌های تحت پوشش و به دستور بازپرس شعبه یازدهم بازپرسی دادسرای ناحیه 27 تهران، هر سه متهم برای انجام تحقیقات در اختیار پایگاه هفتم پلیس‌آگاهی تهران‌بزرگ قرار گرفتند.
با آغاز تحقیقات در پایگاه هفتم پلیس‌آگاهی تهران‌بزرگ، اولین شاکی پرونده که متهمان قصد سرقت وجوه نقد وی را داشتند در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: در حال بازگشت به منزل بودم که ناگهان سه تن با پراید اقدام به بستن مسیر حرکتم کرده، ضمن معرفی خود به عنوان مامور و به بهانه بازرسی اقدام به گرفتن وجوه‌نقد و گوشی تلفن‌همراهم کردند که در همین زمان واحد گشت کلانتری در محل حاضر شد و آنها را دستگیر کرد.
با توجه به دستگیری متهمان در زمان ارتکاب جرم و کشف دهها گوشی تلفن‌همراه و ارزهای خارجی متعلق به سایر کشورها، سه متهم که با یکدیگر برادر نیز هستند به ناچار لب به اعتراف گشوده و به دهها فقره زورگیری، اخاذی، کف‌زنی و سرقت‌های تحت پوشش در محدوده بازار، خیابان امیرکبیر، مولوی و ... اعتراف کردند.
متهمان در اعترافات خود صراحتا عنوان کردند: با ترساندن افراد و معرفی خود به عنوان مامور و با پوشیدن انواع لباس‌های نظامی، اقدام به اخاذی می‌کردیم.
در ادامه رسیدگی به این پرونده، کارآگاهان موفق به شناسایی تعداد دیگری از شکات و مالباختگانی شدند که متهمان اقدام به سرقت وجوه نقد، گوشی‌های تلفن‌همراه، طلا و جواهرات از آنها کرده بودند، یکی از مالباختگان پس از حضور در پایگاه هفتم و شناسایی متهمان، به کارآگاهان گفت: در منطقه خلازیر سوار پراید سفیدرنگ با سه سرنشین شدم. ابتدا سرنشینان پراید قصد داشتند تا تحت عنوان مامور اقدام به اخاذی از من کرده اما زمانی که در برابر درخواست آنها مقاومت کردم، به زور و با تهدید چاقو اقدام به سرقت مبلغ شش میلیون تومان وجه‌نقد و گوشی تلفن‌همراهم کرده و در خیابان رجایی، مرا از ماشین به بیرون پرتاب کردند.
زن مالباخته‌ای نیز پس از شناسایی متهمان، به کارآگاهان گفت: در میدان مولوی - ایستگاه سعادت ایستاده بودم که دو تن از پراید سفیدرنگ پیاده شده و با تهدید چاقو اقدام به سرقت طلا و جواهرات همراهم کردند.
سرهنگ کارآگاه داوود فرد، رئیس پایگاه هفتم پلیس‌آگاهی تهران‌بزرگ، در ادامه اعلام این خبر ضمن اشاره به سوابق متعدد متهمان در ارتکاب جرایم مختلف سرقت به شیوه کف‌زنی، سرقت‌های تحت پوشش عنوان مامور و جعل اسناد، عنوان کرد: با توجه به سوابق متعدد متهمان در ارتکاب جرایم مختلف و همچنین اعترافات صریح آنها به دهها فقره سرقت به شیوه‌های مختلف زورگیری، کف‌زنی و سرقت‌های تحت پوشش مامور، قرار بازداشت از سوی بازپرس صادر و متهمان برای انجام تحقیقات تکمیلی و شناسایی دیگر جرایم ارتکابی و مالباختگان در اختیار پایگاه هفتم پلیس‌آگاهی تهران‌بزرگ قرار گرفته‌اند.
وی از کلیه شکات و مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد و توسط سرنشینان پراید سفیدرنگ مورد سرقت و اخاذی قرار گرفته‌اند خواست تا برای شناسایی متهمان و پیگیری شکایات خود به پایگاه هفتم پلیس‌آگاهی تهران‌بزرگ واقع در میدان پانزدهم خرداد مراجعه کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه