اقدام جدید کد خدا علیه ایران جهت اعتماد سازی بیشتر/

جان کری ایران را در فهرست کشورهای غیرهمکار با آمریکا علیه تروریسم قرار داد

جان کری ایران را در فهرست کشورهای غیرهمکار با آمریکا علیه تروریسم قرار داد
وزیر امور خارجه آمریکا در اطلاعیه‌ای ایران را به همراه چند کشور دیگر در فهرست کشورهایی که با کشورش در زمینه تروریسم همکاری نمی‌کنند، قرار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از فاس، «جان کری»، وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه عدم همکاری چند کشور از جمله ایران در آنچه مبارزه واشنگتن علیه تروریسم خوانده شده را به اطلاع کنگره رساند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کری این اطلاعیه را به موجب الزامات بند 40A از «قانون کنترل صادرات تسلیحات» و همچنین نسخه اصلاح‌شده فرمان اجرایی شماره «13637» رئیس‌جمهور آمریکا صادر و خاطرنشان کرده است: «بدین‌وسیله به اطلاع کنگره می‌رسانم و گواهی می‌دهم که کشورهای ذیل با ایالات متحده در زمینه تلاشهای مقابله با تروریسم به طور کامل همکاری نمی‌کنند: اریتره، ایران، کره شمالی، سوریه و ونزوئلا».

,  این اطلاعیه,

طبق«قانون کنترل صادرات تسلیحات»، فروش یا صادرات اقلام یا خدمات دفاعی به کشورهایی که در این فهرست قرار می‌گیرند ممنوع است.

,

انتهای پیام/م

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه