فابیوس: به بمب اتم ایرانی «نه» می‌گوییم

فابیوس: به بمب اتم ایرانی «نه» می‌گوییم
وزیر خارجه فرانسه در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: ما به برنامه هسته‌ای غیرنظامی ایران بله ولی به بمب اتم نه می‌گوییم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه که دیروز نقل قولی جنجالی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران و گفت‌وگوهای این کشور و ۱+۵ داشت، امروز پنجشنبه هم اظهارنظری دیگری داشت و ادعاهای پیشین در خصوص تسلیحاتی بودن برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این سیاستمدار کهنه‌کار فرانسوی دیروز گفته بود که بدون بازرسی از پایگاه‌های نظامی ایران، توافقی در کار نخواهد بود و امروز هم در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «ما به برنامه هسته‌ای غیرنظامی ایران بله می‌گوئیم ولی به بمب اتم نه می‌گوئیم.»

ایران بارها اعلام کرده که در پی ساخت بمب هسته‌ای نیست و دکترین دفاعی این کشور در کنار اعتقادات مذهبی حاکم، نگهداری و استفاده از تسلیحات کشتار جمعی را رد می‌کند.

برای اثبات این مدعا، ایران ابتدا به ۳ کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلیس) گفت‌وگو کرد و با ادامه مذاکرات، طرف مقابل به ۱+۵ امروزی تبدیل شد.

حالا که تقریباً ۲ ماه تا پایان مهلت خودانگاشته دیپلمات‌ها برای توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران باقی مانده، غربی‌ها دسترسی به مراکز نظامی و دانشمندان هسته‌ای ایران را خواستار شده‌اند که مقامات ایرانی و بخصوص آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب، این درخواست را غیرقابل بررسی دانسته‌اند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه