نماینده سابق مردم مشهد در مجلس

مذاکرات با حیثیت نظام و انقلاب گره خورده است/ مصاحبه با دانشمندان هسته‌ای خط قرمز ماست

مذاکرات با حیثیت نظام و انقلاب گره خورده است/ مصاحبه با دانشمندان هسته‌ای خط قرمز ماست
نماینده سابق مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با صبح توس اظهار کرد: مسائل مهم و اساسی و سرنوشت ساز کشور از جمله مساله مذاکرات که با حیثیت نظام اسلامی و انقلاب اسلامی گره خورده است، از جمله سیاست هاییست که باید خطوط کلی آن ازسوی رهبر معظم انقلاب تعیین شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،جواد آرین‌منش نماینده سابق مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با صبح توس اظهار کرد: مسائل مهم و اساسی و سرنوشت ساز کشور از جمله مساله مذاکرات که با حیثیت نظام اسلامی و انقلاب اسلامی گره خورده است، از جمله سیاست هاییست که باید خطوط کلی آن ازسوی رهبر معظم انقلاب تعیین شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

 

,

 

,

وی افزود: همانطور که تیم مذاکره کننده نیازمند راهنمایی است طبیعی است که خطوط کلی و قرمز از سوی رهبری مشخص شود و بر اساس همان نیز حرکت کنند که یکی از این خطوط عدم مصاحبه با دانشمندان هسته ای است.

,

 

,

 

,

وی در ادامه با اشاره به تجمع امروز مردم مشهد در تاکید بر خطوط قرمز مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: در صورتی که این اجتماع‌ها بر اساس خط مشی‌های کلی نظام و رهبری ترسیم و تظیم شود طبیعتاً مؤثر است اما نباید به تضعیف تیم مذاکره بی انجامد. سخنان رهبری یک مجموعه کامل است و نمی‌شود به بخشی از صحبت‌های رهبری توجه کنیم و به برخی دیگه نه. رهبری همچنان که نبایدها را مشخص کردند، بایدها را نیز مشخص کردند. برخورد نادرست با تیم مذاکره کننده بر خلاف منویات رهبری است.

,

 

,

 

,

آرین‌منش در پایان خاطرنشان کرد: رهبری معتقدند چون طرف مقابل ما قابل اعتماد نیست تیم مذاکره کننده باید مراقبت‌های لازم را داشته باشد تا فریب نیرنگ‌های تیم مذاکره کننده را نخورند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,
 
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه