logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دعوت نعمت‌زاده از ایرانیان مقیم خارج‌ازکشور

دعوت نعمت‌زاده از ایرانیان مقیم خارج‌ازکشور
وزیر صنعت، معدن و تجارت با دعوت از ایرانیان مقیم خارج برای سرمایه‌گذاری در بخش تولید، گفت: برخی تولیدکنندگان توانستند ماشین آلات با کیفیت بین المللی را تولید و به کشورهای اروپایی نیز صادر کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، محمدرضا نعمت‌زاده اظهارداشت: توصیه ما این است که واحدهای تولیدی با گرفتن شرکا منابع را به شرکت‌های خود بیاورند و خود را از وابستگی به منابع بانک‌ها رها کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وزیر صنعت، ‌معدن و تجارت با اشاره به ابلاغ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر، گفت:‌ در این قانون موارد خوبی دیده شده که یکی از آن‌ها این است که در یک واحد تولیدی چه سهامداران و چه غیر سهامداران منابع مالی را به شرکت‌ها بیاورند که این منابع سه سال در آن شرکت بماند، هزینه‌های پول مشابه تسهیلات مشارکت بانک‌ها محاسبه می شود.

,

نعمت زاده با اشاره به اینکه این کار برای اولین بار انجام شده است، افزود: از ایرانیان خارج از کشور دعوت می‌کنیم مستقیم و یا با مشارکت واحدهای موجود در داخل کشور سرمایه گذاری کنند و همه کمک کنیم تا تولید و صادرات اولویت اول کشور باشد.

,

 وی تاکید کرد: باید در بخش کشاورزی و مواد غذایی، تقاضا را افزایش دهیم و بهترین تقاضا بازار داخل و صادرات است.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه