آفاق فیروزکوه به نخستین برد خود در رقابت های دسته دوم فوتسال کشور دست یافت

آفاق فیروزکوه به نخستین برد خود در رقابت های دسته دوم فوتسال کشور دست یافت
با پیروزی در برابر مقاومت قرچک، بازیکنان تیم فوتسال آفاق نخستین برد خود را در رقابت های این فصل فوتسال دسته دوم کشور جشن گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیمه نیوز، از هفته پنجم رقابت های فوتسال لیگ دسته دوم کشور تیم فوتسال آفاق فیروزکوه در سالن شهدای شهر و در حضور خیل تماشگران علاقه مند به مصاف مقاومت قرچک رفت که این بازی در پایان با پیروزی ۳ بر ۲ آفاق همراه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,

گلهای آفاق را در این دیدار بهنام خادمی (دو گل) و مصطفی احمدی به ثمر رساندند.

,

با این پیروزی ارزشمند، آفاق هم اینک با انجام چهار بازی و کسب یک برد و یک تساوی و دو باخت با چهار امتیاز در مکان پنجم جدول رده بندی هفت تیمی این مسابقات ایستاد.

,

در این گروه تیم پیمان شاهرود با ۱۰ امتیاز صدرنشین است.

,

آفاق در هفته نخست این رقابت ها استراحت داشت.

,

به گفته حسن نام آور رییس هیأت فوتبال شهرستان فیروزکوه، در این دوره از رقابت ها ۲۸ تیم حضور دارند که در چهار گروه هفت تیمی دسته بندی شده اند.

,

وی بیان کرد: تیم آفاق در گروه شمال شرق کشور با تیم های چکاد آتیه جوان شهریار، فریمان خراسان رضوی، مقاومت سازمان مپ مشهد، پیمان شاهرود، شهدای جلین گرگان و مقاومت قرچک همگروه شده است.

,

نام آور تصریح کرد: دو تیم اول مسابقات راهی رقابت های فوتسال دسته اول کشور خواهند شد.

,

گفتنی است؛ آفاق سه شنبه آینده میهمان تیم مشهدی مقاومت شهرداری مپ است.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه