logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

فرماندار شهرستان چرداول:

تسهیلات ارزان‌قیمت به روستاییان چرداولی پرداخت می شود

تسهیلات ارزان‌قیمت به روستاییان چرداولی پرداخت می شود
فرماندار چرداول گفت: امسال بر اساس برنامه پیش‌بینی‌شده دولت برای روستاییانی که اقدام به تشکیل تعاونی کنند تسهیلات ارزان‌قیمت پرداخت می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،دیار زاگرس، "پرویز کولانی"فرماندار شهرستان چرداول در نشست هماهنگی و توجیهی نحوه توسعه روستایی و ایجاد اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان گفت: روستاییان می‌توانند با تشکیل شرکت تعاونی و با عضویت 200 خانوار از تسهیلات مناسب برای رونق کسب‌وکار و ایجاد اشتغال پایدار در روستاها بهره‌مند شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار زاگرس,

وی بابیان اینکه با تدابیر مناسب دولت هم‌اینک یک ثبات اقتصادی در جامعه حکم‌فرما شده که این موضوع زمینه سرمایه‌گذاری و ایجاد کارگاه‌های تولیدی، صنعتی و کشاورزی را فراهم کرده است و مردم می‌توانند بدون هیچ‌گونه دغدغه و با بهره‌گیری از تسهیلات دولتی باعث رشد و رونق اقتصادی کشور شوند، اظهار داشت: تسهیلات دولتی در قالب دو طرح مشارکتی با حضور 200 خانوار و طرح غیر مشارکتی قابل پرداخت و اجرا است و در هر دهستان سه طرح در قالب این روش‌ها قابل‌اجرا و بهره‌برداری است.

,

فرماندار شهرستان چرداول با اشاره به اینکه آورده مردم در طرح‌های مشارکتی به ازاء هر نفر چهار میلیون ریال و غیر مشارکتی دو میلیون و 500 هزار ریال اعلام کرد و افزود: در سال‌های گذشته به سبب برخی تبعیض‌ها در مناطق شهری و روستایی مهاجرت از روستاها برای استفاده از امکانات شهری صورت می‌گرفت که یکی از اهداف دولت از اجرای این پروژه بزرگ جلوگیری از مهاجرت روستاییان است.

,

کولانی هدف از پرداخت تسهیلات و اجرای طرح‌های تعاونی در روستاها را ایجاد صنایع تبدیلی، رونق کسب‌وکار، افزایش درآمد، اشتغال و جلوگیری از حاشیه‌نشینی روستاییان در شهرهادانست وگفت: با توجه به بخشنامه دولت، اجرای این طرح در همه مناطق شهری و روستایی این شهرستان قابل‌اجراست و مردم می‌توانند بی‌درنگ برای استفاده از تسهیلات نسبت به تشکیل تعاونی‌ها اقدام کنند.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه