عطرافشانی گلزار شهدای شهر بندرعباس توسط جوانان ورزشکار

عطرافشانی گلزار شهدای شهر بندرعباس توسط جوانان ورزشکار
به مناسبت آغاز هفته جوان گلزار شهدای بندرعباس توسط جوانان ورزشکار این شهرستان عطرافشانی و غباروبی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ورزش5 ؛ بهزاد رضایی مسئول روابط عمومی اداره ورزش و جوانان استان هرمزگان گفت:به مناسبت آغاز هفته جوان که از تاریخ ۹۴/۰۳/۰۷ لغایت ۹۴/۰۳/۱۳ می باشد معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره ورزش و جوانان استان همراه با جمعی از مسئولین ، روسای هیئت های ورزشی و جوانان ،گلزار شهدای بندرعباس را عطر افشانی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش5,

در این مراسم عامری معاون فرهنگی و امور جوانان اداره ورزش وجوانان سخنرانی کرد واز برگزاری عطر افشانی قبور شهدا در ۱۳شهر استان به صورت همزمان خبردادو گفت: همه ی ما مبدانیم شهیدزنده است و به انقلابی که به ثمر رسانده ،سر میزند و مدام آن را از گزند خطرات و تهدیدات حفظ می کند. عزت ما به خاطر شهادت و ثمره خون شهیدان است و یاد شهدا باید همیشه در فضای جامعه زنده باشد.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره ورزش و جوانان استان در انتها برنامه های هفته جوان را اعلام کرد و گفت: پاکسازی ساحل توسط جامعه ورزش و جوانان ،شرکت در برنامه رادیوجوان،شرکت در نماز عبادی و سیاسی جمعه و حضور جوانان برتر در برنامه های شوبندر،سرپناه از صداو سیمای مرکز خلیج فارس و…ازدیگر برنامه های روزهای ابتدایی این هفته می باشد.

,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه