logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اطلاع‌ رسانی حلقه گمشده مدیران استان اردبیل

اطلاع‌ رسانی حلقه گمشده مدیران استان اردبیل
آنچه که بیش از هر چیزی ضرورت دارد شفاف سازی و اطلاع رسانی بموقع ،دقیق و پرهیز از هر گونه فرافکنی مسئولان اطلاع رسانی استان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانه، آذرماه سال 1393 بود که مسعود امامی یگانه مدیرکل وقت روابط عمومی استانداری اردبیل با حکم مجید خدابخش و با حفظ سمت سرپرستی این اداره کل، به عنوان مدیرکل حوزه استاندار منصوب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه, سبلانه,

از آن زمان قریب به 6 ماه می گذرد که امروز صبح دهم خرداد ماه طی حکمی از سوی استاندار، فرهاد عظیمی به عنوان سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری اردبیل منصوب شد.

, فرهاد عظیمی به عنوان سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری اردبیل منصوب شد., فرهاد عظیمی به عنوان سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری اردبیل منصوب شد.,

صرفنظر از اشکالات قانونی که مطابق با ماده 94 قانون مدیریت خدمات کشوری ابلاغی سال 1386، سرپرستی بیش از 4 ماه برای پست های سازمانی مدیریتی را غیرمجاز می داند، باید گفت که مشکل امروز نه بلاتصدی ماندن پست مدیریتی روابط عمومی استانداری یا هر دستگاه دولتی دیگر، بلکه بی اعتنایی به حوزه مسئولیت این جایگاه حساس در زمینه عملیاتی کردن وظایف و تکالیف آن است.

,

متاسفانه به رغم تاکیدات مکرر استاندار اردبیل برای تعامل دستگاههای اجرایی با رسانه ها و نیز تبعیض قائل نشدن به رسانه ها در زمینه اطلاع رسانی، همچنان برخی دستگاهها ساز ناکوک می زنند و چندان خود را مقید به همراهی و پیروی از دستورات عالی ترین مرجع اجرایی استان نمی دانند.

,

باید پذیرفت که در سال 94 که سال انتخابات است چنین رویه غلط نه تنها پاسخگو نخواهد بود بلکه می تواند توالی فاسد داشته باشد به خصوص آن که در بحبوحه رقابت انتخاباتی، آنچه که بیش از هر چیزی ضرورت خواهد داشت شفاف سازی و اطلاع رسانی بموقع، دقیق،جامع و مانع است و این مهم بی گمان نیازمند اختیارات و پرهیز از هر گونه فرافکنی مسئول اطلاع رسانی است.

,

انتهای پیام /پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه