نطنزی ها میزبان کاروان پیاده دانشجویان دانشگاه افسری امیرالمومنین(ع) اصفهان/تصاویر

نطنزی ها میزبان کاروان پیاده دانشجویان دانشگاه افسری امیرالمومنین(ع) اصفهان/تصاویر
مردم نطنز امروز (یک شنبه) میزبان کاروان دانشجویان دانشگاه افسری امیر المومنین (ع) اصفهان بودند که مسیر اصفهان تا مرقد امام (ره) را با پای پیاده طی می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نطنزنا، کاروان دانشجویان مجتمع دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امیرالمومنین (ع) اصفهان که هر ساله به منظور پاسداشت مقام امام خمینی (ره) در سالروز ارتحال آن حضرت و قیام ۱۵ خرداد خود را با پای پیاده به مرقد امام (ره) می رسانند با استقبال گرم مردم و خانواده های شهدا وارد شهر نطنز شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نطنزنا،, کاروان دانشجویان مجتمع دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امیرالمومنین (ع) اصفهان که هر ساله به منظور پاسداشت مقام امام خمینی (ره) در سالروز ارتحال آن حضرت و قیام ۱۵ خرداد خود را با پای پیاده به مرقد امام (ره) می رسانند با استقبال گرم مردم و خانواده های شهدا وارد شهر نطنز شدند.,

این دانشجویان که روز شنبه حرکت خود را آغاز کرده اند امروز ساعت ۱۷ با حضور در شهر نطنز بر سر گلزار شهدای طرق‌رود، نیه، کشه، مزده و نطنز حضور یافته و ضمن غبارروبی با این شهیدان والا مقام تجدید میثاق کردند. مراسمی برگزار می کنند.

,

154145146148149150151152153

, 154, 154, 145, 145, 146, 146, 148, 148, 149, 149, 150, 150, 151, 151, 152, 152, 153, 153,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه