logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

فرمانده سپاه بردسکن خبرداد:

تجدید پیمان بسیجیان بردسکن، در شب میلاد مهدی موعود در مسجد جمکران

تجدید پیمان بسیجیان بردسکن، در شب میلاد مهدی موعود در مسجد جمکران
فرمانده سپاه ناحیه بردسکن ،سرهنگ محبی، گفت: به مناسبت بزرگداشت مراسم ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری، 400 نفر از بسیجیان شهرستان بردسکن، روز سه شنبه به تهران اعزام می شوند که با توجه به برنامه ریزی قبلی، کاروانها در شب میلاد منجی عالم بشریت، در مسجد جمکران خواهند بود و در روز میلاد، جهت زیارت حضرت معصومه (س) به شهر مقدس قم خواهند رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صبح بردسکن، فرمانده سپاه ناحیه بردسکن ،سرهنگ محبی، در گفتگو با خبرنگار صبح بردسکن، گفت: با توجه به استقبال بسیار خوب بسیجیان شهرستان بردسکن جهت شرکت و  بزرگداشت مراسم بیست و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) تعداد 9 اتوبوس با ظرفیت 400 نفر روز سه شنبه مورخه 1394/3/12  از شهرستان به تهران اعزام می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , صبح بردسکن,

 

,

سرهنگ محبی اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی قبلی، کاروانها در شب میلاد منجی عالم بشریت ،حضرت مهدی موعود -عجل الله تعالی فرجه شریف- در مسجد جمکران خواهند بود که  در روز میلاد، جهت زیارت حضرت معصومه (س) به قم نیز خواهند رفت.

,

 

,

فرمانده سپاه بردسکن با بیان اینکه بسته های فرهنگی از قبل آماده و در اختیار مسئولین کاروان ها قرار گرفته است، هدف از اعزام کاروانهای ارتحال امام (ره) را آشنا کردن نسل جوان با آرمانهای بنیانگذار انقلاب اسلامی و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری اعلام کرد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه