logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو فراکسیون ورزش شورای اسلامی در گفت و گو با دانا

وزیر ورزش نمی تواند خلاف قانون عمل کند

وزیر ورزش نمی تواند خلاف قانون عمل کند
عضو فراکسیون ورزش شورای اسلامی گفت: واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس قانون است و وزیر ورزش و جوانان نمی تواند خلاف قانون عمل کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامقداد نجف نژاد در گفت و گو با خبر نگار ورزشی دانا در خصو ص این گفته محمود گودرزی  وزیر ورزش و جوانان که گفته است در شرایط فعلی امکان واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی وجود ندارد گفت :واگذاری سهام این دوباشگاه  به بخش خصوصی در قانون  آماده است  و هیچ مدیری نه تنها نمی تواند خلاف آن عمل کند بلکه باید شرایطی را فراهم سازد که این واگذاری  هر چه زودتر انجام شود. چرا که با توجه به شرایطی که به وجود آمده است دیگر اداره این دو باشگاه توسط وزارت ورزش و جوانان سخت تر از گذشته شده است .

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی در ادامه گفت : در راستای این موضوع حداکثر تا دو هفته دیگر طرحی دو فوریتی در مجلس مطرح خواهد شد که در صورت تایید سهام این دو باشگاه در فرابورس عرضه می شود تا اولین گام در این راستا بر داشته شود. البته  برای واگذاری  این دو باشگاه شرایطی در نظر خواهیم گرفت   استقلال و پرسپولیس شاکله فوتبال ایران  هستند و باید در واگذاری سهام آنها حساس باشیم، باید ضمانت نامه های  لازم گرفته شود   تاحداقل رشد آنها تا 10 سال آینده  تضمین شود  .

,

این عضو فراکسیون مجلس شواری اسلامی در ادامه متذکر شد :ورزش ایران باید از تمام ظرفیت های خصوصی  استفاده کند. ایران ظرفیت خوبی در بخش خصوصی دارد که می‌توانند  در ورزش از آنها استفاده کند.  البته باید از تجربه  کشورهای  که در این خصوص موفق عمل کرده اند استفاده کنیم و با لگوبرداری از انان شرایط ورود بخش خصوصی به ورزش الخصوص فوتبال فراهم کنیم .

,

نجف نژاد در ادامه  خاطرنشان کرد:  استقلال و پرسپولیس در سال 22 میلیارد تومان هزینه دارند و نیمی از این مبلغ را خودشان تهیه می‌کنند و نیمی دیگر را دولت می‌دهد اما باشگاه های دیگر یا از صنعت یا از نفت به طور کامل هزینه های خود را دریافت می‌کنند. در حالی که مثلاً اگر وزارت ورزش به باشگاه های استقلال و پرسپولیس یک میلیارد بدهد کلی سر و صدا می می شود  باشگاه های مانند استقلال و پرسپولیس با توجه به پتانسیلی که دارند نباید کم بیاورند.

,

انتهای خبر

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه